Jeugd Atletiekkamp

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Voor de foto’s van het atletiekkamp, klik hier indien u niet automatisch doorverwezen wordt.

Het atletiekkamp is volzet sinds 1 juli. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Wegens groot succes voorgaande jaren, organiseert de jeugdafdeling van het Zoniën Athletics Team in 2017 terug hét atletieksportkamp in de Druivenstreek. Dit gebeurt in samenwerking met de sportdienst Overijse.

Alle kinderen tussen 6 en 13 jaar kunnen tijdens onze sportkampen op een speelse en ontspannen manier alle disciplines van de atletiek leren kennen en dit in een leuke afwisseling met andere omnisporten (zwemmen, balspelen,…). De begeleiding wordt voorzien door gespecialiseerde atletiek– en sportmonitoren.

ATLETIEKSPORTKAMP OVERIJSE: maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus 2017

De sportactiviteiten starten dagelijks om 9.00u en eindigen om 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 8.00u tot uiterlijk 17.00u.

Atletiekdisciplines op het programma: hoogspringen – verspringen – spurt – startblokken – aflossing – speerwerpen – hockeybalwerpen – hordelopen – kogelstoten – algemene conditie
(de manier waarop de disciplines gegeven worden hangt af van de leeftijdsgroep).

Leeftijd: geboortejaren 2011 – 2004.
(opm.: 5-jarigen geboren in 2011 zijn ook welkom.)

Plaats: Overijse: atletiekpiste en sporthal ‘Den Heurck’ Heurkstraat, 3090 Overijse.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 80 euro voor een kind dat in het seizoen 2016-2017 lid was van het Z.A.-Team en 90 euro voor niet-leden. Hierin zijn alle sportactiviteiten, de verzekering, een dagelijks extra drankje en een klein aandenken inbegrepen!

Meer info: stuur een e-mail naar jeugd@zateam.be

Rekening houdend met de grootte van de groepen, hebben we vorig jaar helaas de inschrijvingen vroegtijdig moeten afsluiten. We proberen dit jaar de capaciteit met extra trainers te vergroten. Maar schrijf in ieder geval best zo snel mogelijk in, om zeker te zijn van uw plaats.

 


     Lo_Sporta