Atletieksportkamp 2018

DE INSCHRIJVINGEN VOOR HET ATLETIEKSPORTKAMP ZIJN AFGESLOTEN!

ATLETIEKSPORTKAMP OVERIJSE: maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus 2018

 

Wegens groot succes voorgaande jaren, organiseert de jeugdafdeling van het Zoniën Athletics Team in 2018 terug hét atletieksportkamp in de Druivenstreek. Dit gebeurt in samenwerking met Sporeo.
Alle kinderen tussen 6 en 13 jaar kunnen tijdens onze sportkampen op een speelse en ontspannen manier alle disciplines van de atletiek leren kennen en dit in een leuke afwisseling met andere omnisporten (zwemmen, balspelen,…). De begeleiding wordt voorzien door gespecialiseerde atletiek– en sportmonitoren.

Gezien de bouw van een nieuwe atletiekpiste op de site Den Heurk is de kans zeer reëel dat we niet over de atletiekpiste kunnen beschikken. In dat geval zullen niet alle atletiekdisciplines kunnen beoefend worden tijdens het atletiekkamp. Er wordt dan een alternatief programma uitgewerkt dat zo goed als mogelijk hierbij aansluit en het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot 150 zodat we dezelfde kwaliteit als vorige jaren kunnen garanderen.

De sportactiviteiten starten dagelijks om 9.00u en eindigen om 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 8.00u tot uiterlijk 17.00u.
Atletiekdisciplines op het programma: hoogspringen – verspringen – spurt – startblokken – aflossing – speerwerpen – hockeybalwerpen – hordelopen – kogelstoten – algemene conditie
(de manier waarop de disciplines gegeven worden hangt af van de leeftijdsgroep).
Leeftijd: geboortejaren 2012 – 2005.
Plaats: sporthal ‘Den Heurk’ Heurkstraat, 3090 Overijse.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 80 euro voor een kind dat in het seizoen 2017-2018 lid was van het Z.A.-Team en 90 euro voor niet-leden. Hierin zijn alle sportactiviteiten, de verzekering, een dagelijks extra koekje en drankje en een klein aandenken inbegrepen!
Meer info: stuur een e-mail naar jeugd@zateam.be

 

Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijgen jullie een mail met daarin de nodige info voor de betaling.

 

Rekening houdend met de grootte van de groepen, hebben we de vorig jaren helaas de inschrijvingen vroegtijdig moeten sluiten. Het is dus aangeraden om zo snel mogelijk in te schrijven, zodat u zeker bent van uw plaats.

 

Lo_Sporta