Jeugd Stage

Stage 2017

¡ROSES!

In navolging van onze geslaagde kennismakingsweekenden en de leuke stages de afgelopen jaren, organiseren we komend voorjaar de tweejaarlijkse buitenlandse atletiekstage voor de jeugd van het ZATeam naar Spanje.Trainingen worden afgewisseld met ontspanning, plezier en groepsvorming. Moest je er pas voor de eerste keer bij kunnen zijn, vraag dan zeker eens hoe de ‘anciens’ onze stages in het verleden ervaarden. Ze waren vaker broedplaats van een verhoogde conditie en toffe vriendschappen.

Wie? Elk lid geboren in 2007 of eerder, trainend bij de jeugd
Waar? Roses, Spanje
Wanneer? Vertrek vrijdag 7 april ’s avonds, terugkomst zaterdag 15 april ’s rond 6 uur ’s morgens
Prijs?* De prijs voor de stage bedraagt €460. Hierin is quasi alles inbegrepen: hotel met volpension, heen- en terugreis, gebruik piste en materiaal, …
Hoe inschrijven? Inschrijven gebeurt via het invulstrookje op Gimme. Daarna stort je een voorschot van €150 op het rekeningnummer van het ZATeam BE29 1030 2574 3464 met vermelding “stage jeugd” + naam atleet. Dit alles doe je tegen uiterlijk 1 december 2016. Hierna ontvang je een infobundel met alle extra info omtrent de stage. Het tweede deel van de betaling verwachten wij niet later dan 28 februari 2017.

Gelieve er rekening mee te houden dat de plaatsen beperkt zijn. Zij die als eerste hun inschrijving volledig in orde maakten (gimme-formulier + voorschot), krijgen uiteraard voorrang. Moest het zo zijn dat er minder dan 15 atleten meegaan, kan het zijn dat de stage niet doorgaat.

* Deze optionele en vrijblijvende verzekeringen kunnen extra afgesloten worden. Informatie en voorwaarden vindt u bij het gimme-bericht.
– Annuleringsverzekering: €23
– Annulerings- en reisbijstandsverzekering: €30