Start To Run 2018

Start To Run 2018

 

Het Zoniën Athletics Team organiseert in samenwerking met de sportdiensten van Overijse, Huldenberg en Hoeilaart een “Start To Run” cursus van 10 weken. Aan een aangepast tempo worden de beginnende lopers, onder begeleiding van gemotiveerde en deskundige lesgevers, de basistechnieken van het joggen aangeleerd. Geen excuses meer om de goede voornemens van het nieuwe jaar in de kast te laten liggen!

Op het einde van de cursus krijgen de deelnemers de kans hun inspanningen beloond te zien. Tijdens de Meicrossen van Hoeilaart wordt een speciale 5-kilometerloop georganiseerd waarop de kersverse lopers een welverdiend brevet kunnen behalen.

Het inschrijvingsgeld van de cursus bedraagt €55. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om tegen een extra bijdrage van €25 zich in te schrijven voor de cursus “Looptechniek en stabiliteitsoefeningen”. In deze cursus wordt de focus gelegd op de looptechniek om kwetsuren in de toekomst te vermijden.

LJ_Start2          LJ_Start3          

Van de talrijke deelnemers van de afgelopen cursussen werden velen besmet door het sportvirus en vonden zij de weg naar de loop- en wandelclub maar nog belangrijker:  een gezonder leven.

CURSUS:  START TO RUN

De eerste training start in Overijse op donderdag 15 februari 2018, de laatste training vindt plaats op donderdag 26 april 2018. 

De cursus wordt op de volgende dagen en locaties gegeven:

WeekdagTijdstipWaar?
Dinsdag (begeleid)Van 20u00 tot 21u00"Parkpaviljoen" Gemeentepark in Hoeilaart
Donderdag (begeleid)Van 20u00 tot 21u00
Atletiekpiste "Den Heurk" in Overijse
Zaterdag (niet-begeleid)Van 10u00 tot 11u00Sporthal "De Kronkel" in Huldenberg

Heb je vragen? Dan kan je die sturen naar recreatie@zateam.be.