Clubfeest 2017

 

 

Geen betere afsluiter van het hardloop- en walkingjaar dan ons jaarlijks clubfeest! Dit jaar vond hij plaats in De Fraat te Eizer. Zij die er niet bij waren hadden ongelijk, want het werd een gezellige bijeenkomst met een heerlijk pastabuffet.

 

 

 

 

Deze avond was de ideale gelegenheid om nog eens bij te kletsen met onze walking- en hardloopvriendjes. Onze sportersmagen werden gevuld met een heerlijk pastabuffet waar men kon aanschuiven voor pasta met kaas en hesp, zeevruchten, arrabiata of lasagne bolognese (of waarom niet van alles een beetje?).

 

Uiteraard werden ook dit jaar enkele jonge atleten in de bloemetjes gezet vanwege hun fantastische prestaties: Lise Endels, Camille Moussa, Senne Spegelaere, Seppe Nelis, Tiemen en Emiel De Pauw en Stefaan Bruffaerts. Daarenboven hebben Lise Endels en Camille Moussa ook het podium gehaald op een kampioenschap! Een dikke proficiat aan al deze lopers. Dit belooft voor de toekomst!

 

Daarna werden de recreanten enkele sfeerbeelden en weetjes voorgeschoteld. Zo werd echter duidelijk dat het aantal deelnemers aan loopwedstrijden en het criterium de laatste jaren in dalende lijn is. Reden te meer om er in 2018 opnieuw in te vliegen en alvast suggesties van loopwedstrijden door te geven aan het activiteitencomité!

 

Vervolgens was het tijd voor de prijsuitreiking van het loopcriterium. Het was een spannende loopstrijd met nog vele podiumwissels tijdens de laatste dagen. Uiteindelijk werd het criterium afgerond en de top vijf bij de mannen en vrouwen opgesteld. Op de vijfde plaats stonden Ivo Laureyns en Jeanine Verboomen, gevolgd met op de vierde plaats Guido Baus en Els Stevens. Op de bronzen plaats van het podium stond dit jaar een koppel: Herman Schouppe en Ann Ameye. Zilver was voor Tom De Waele en Marleen Delsaert. En ten slotte was de winnende plaats ook voor een koppel: Sebastien Toussaint en Jessica Gors. Een dikke proficiat aan al deze gemotiveerde lopers!

 

 

Maar niet enkel de lopers werden in de kijker gezet! Bij de Nordic Walkers werd Annemie Broothaers in de bloemetjes gezet vanwege de geweldige communicatie. Ook Eddy Gors en Nicole Winand werden bedankt voor hun harde inzet. Liliane Hullebroeck, als trouwste ZA-Teamer werd ook naar voren geroepen. Ten slotte kregen ook Marc Hazaert en Kris Charlier een cadeautje overhandigt om er ook dit jaar de taak van dj op zich te nemen!

 

Genoeg prijzen uitgereikt. Tijd voor muziek om de beentjes op los te dansen! En gedanst werd er. Het werd een zeer geslaagde avond met veel ambiance! Bedankt aan alle helpers die alles in goede banen hebben geleid!

 

 

[suggesties voor het loopcriterium 2018 kunnen via activiteitencomite@zateam.be worden doorgegeven]