Zomerbar 2021

Zomerbar 2021

Op zondag 25 juli 2021 houdt het Zoniën Athletics Team de Zomerbar open op het Gemeenteplein van Hoeilaart. Tussen 11u30 en 23u00 kan je er genieten van een drankje en een heerlijke spaghetti bolognese (zolang de voorraad strekt).

Om 9u30 is iedereen welkom om aan te sluiten aan een loop- of wandeltraining van het Z.A.Team. Er worden verschillende groepen voorzien, voor verschillende niveau’s. Op die manier kan iedereen volgen, ook al heb je minder ervaring. Dit is het ideale moment om kennis te maken met de hoofdactiviteiten van het Z.A.Team. Wie weet krijg jij ook de kriebels te pakken en wil je je aansluiten bij de club.

Na de loop of wandeling zal iedereen ongetwijfeld honger en/of dorst hebben. Elsy zorgt voor een heerlijke spaghetti bolognese! Deze moet je op voorhand bestellen via twizzit.com/go/zateam-zomerbar-2021. De prijs voor de spaghetti bedraagt 15 euro. De volledige opbrengst gaat naar een zusterclub in Peru, volleybalclub Belgica Z.A.Team Tusco. Voor de dorstigen blijft de bar open tot 23u (bij goed weer).

Jij komt toch ook?! Spreek jouw loop- en wandelvrienden erover aan!