Inschrijvingen

Voor de Snoepjesrace is geen inschrijving nodig.

Voor de Druifjesrace en de Druivenplons is inschrijving enkel mogelijk ter plaatse op het Begijnhofplein vanaf 16u30. Deelname aan beide races is gratis.

Voorinschrijvingen zijn enkel mogelijk voor de Druivenrace en dit t.e.m. 17/08/2016, via deze link.

Bij de voorinschrijving worden alle gegevens van de ploeg en de individuele deelnemers gevraagd die , zoals bijv. de adresgegevens, ook noodzakelijk zijn om een verzekering voor alle deelnemers te kunnen afsluiten. De ploegen zijn automatisch ingeschreven voor de categorieën “Snelste ploeg” en “Origineelste ploeg”. Daarnaast worden bijkomende gegevens gevraagd indien de ploeg wenst in te schrijven voor bijkomende specifieke categorieën.

De voorinschrijving is enkel geldig indien een bedrag van 16€ overgeschreven is op het rekening nummer van het ZA-TEAM BE29 1030 2574 3464 en dit ten laatste op 19/08/2016. Graag bij de overschrijving ook de ploegnaam vermelden in de vrije mededeling. In het andere geval geldt het daginschrijvingstarief van 20€ per ploeg tenzij kan aangetoond worden met een rekeninguitreksel dat de overschrijving gebeurd is.

Voor de Druivenrace is inschrijving op de dag zelf mogelijk zolang er plaats is ( in functie van het garanderen van de veiligheid op het parcours).