Jeugd en competitie lidmaatschap

Atletiekseizoen 2019-2020

ZA-Team heeft op dit ogenblik ongeveer 400 actieve leden. Je inschrijven bij onze club heeft dan ook heel wat voordelen: een jaar begeleid trainen, begeleide wedstrijden, uitstappen, stages, een sportverzekering, een officieel borstnummer van de Vlaamse atletiekliga (indien je kiest voor deelname aan wedstrijden) en vooral een hoop nieuwe sportvrienden. Het inschrijvingsgeld bedraagt slechts € 120 waarin een kledingstuk is inbegrepen.
Recreanten die een VAL nummer wensen, worden verzocht om alsnog onderstaande inschrijvingsprocedure te volgen.

Hoe schrijf ik me in voor het nieuwe competitieseizoen?

  1. Je was reeds lid in 2018-2019. Dan heb je onlangs een e-mail ontvangen met je persoonlijke gegevens. Volg de procedure in deze e-mail.
  2. Was je vorig seizoen geen lid van onze club, dien je onderstaande inschrijvingsprocedure te volgen.

STAP 1:

Gelieve kennis te nemen van volgend bijlage: Het sportmedisch onderzoek

STAP 2:

Klik hier om het inschrijvingsformulier in te vullen.

STAP 3:

Na het invullen van het inschrijvingsformulier ontvangt u een email met de betalingsmodaliteiten. Gelieve het gepaste bedrag, €120 per inschrijving over te schrijven op het rekeningnummer van het ZA-Team, in de mail vermeld, met vermelding van: voornaam + naam + “inschrijving competitie 2019-2020”.

STAP 4 (optioneel):

In het inschrijvingsgeld zit een kledingstuk begrepen. Wij vragen om op trainingen zo veel mogelijk de clubkledij te dragen. Deze kan u apart bestellen in de kledijshop .
In wedstrijden dragen kangoeroes t.e.m. miniemen een groene Z.A.-Team t-shirt of BAV singlet. Vanaf cadet is de BAV singlet verplicht. De BAV singlet kan op training aangekocht worden aan 25€ (contant te betalen).

STAP 5 (enkel voor nieuwe leden die wedstrijden willen doen):

Indien de atleet van plan is crossen of piste wedstrijden te lopen: invullen en ondertekenen van de VAL-aansluitingskaart (kaarten zijn verkrijgbaar op de trainingen bij de competietietrainers).

OPGEPAST: De verschillende stappen (inclusief betaling) moeten ten laatste op 15/10 in orde zijn.

Wat moet je nog weten?

  • Atleten jonger dan 16 worden, overeenkomstig het beleid van Z.A.-Team, verplicht aan te sluiten bij de jeugd-competitie afdeling.
  • De club communiceert naar de ouders en atleten via Gimme. Indien u geen communicaties via Gimme in uw mailbox ontvangt, is het belangrijk om dit te melden via onderstaand email adres. De gebruikshandleiding en andere info vindt u terug op de documenten pagina.
  • De meeste ziekenfondsen betalen elk jaar een deel van het lidgeld terug. In de maand januari bezorgt de secretaris aan elke atleet een attest waarmee deze tussenkomst kan worden aangevraagd.

Zit je nog met vragen?

Meer nieuws over onze club, op www.zateam.be of vragen aan jeugd@zateam.be.