Leer Eens Joggen Lidmaatschap

Leer eens joggen of nordic-walken in de druivenstreek 2015

LJ_Start1

De atletiekclub van de Druivenstreek doet het weer! Geen excuses meer om de goede voornemens bij het begin van het nieuwe jaar terug in de kast te moffelen. Ook in 2015 biedt het Zoniën Athletics Team, met de medewerking van de gemeenten Overijse en Hoeilaart, de sportievelingen onder jullie de mogelijkheid om de daad bij het woord te voegen.

Het ZA-Team organiseert samen met de sportdiensten van Overijse & Hoeilaart een nieuwe Leer-eens- joggen cursus (LEJ).

Onder begeleiding van gemotiveerde en deskundige lesgevers worden in enkele weken, aan een rustig en aangepast tempo, de basistechnieken aangeleerd van het ‘joggen’. Op het einde van de cursus krijgen de deelnemers de kans hun inspanningen beloond te zien. Tijdens de Meifeesten van Hoeilaart worden een speciale vijfkilometerloop en een nordic walking-wandeltocht georganiseerd waarop de kersverse lopers en walkers een welverdiend brevet kunnen behalen.

LJ_Start2LJ_Start3LJ_Start4

Van de talrijke deelnemers van de afgelopen cursussen werden velen besmet door het sportvirus en vonden zij de weg naar de loop- en wandelclub maar nog belangrijker:  een gezond leven.

CURSUS:  LEER EENS JOGGEN

De eerste training start in Hoeilaart op dinsdag 24 februari 2015. In Overijse volgt dan de tweede op donderdag 26 februari. Beide training starten telkens om 20 uur.
De cursus gaat dan verder:
Elke dinsdag om 20 uur te Hoeilaart aan het Gemeentepark (gelegen naast het gemeentehuis van Hoeilaart, beter bekend als het oude voetbalveld van Racing Hoeilaart)
Elke donderdag om 20 uur te Overijse op de atletiekpiste ‘Den Heurk’ Heurkstraat 3 (gelegen naast de Sporthal van Overijse).

De cursus van 2015 is inmiddels afgelopen. Volgend jaar komen we terug met een nieuwe cursus Leer Eens Joggen. We hopen u dan graag te begroeten.

Heb je vragen dan kan je die sturen naar recreatie@zateam.be.