Advocatenrun

Ook dit jaar worden wij uitgenodigd door de Orde van Vlaamse Balies om deel te nemen aan de jogging, fiets- of wandeltocht op het schitterend parcours in en rond het park van Tervuren. Bovendien worden we de hele namiddag culinair verwend. Mis dit evenement niet!!

UITNODIGING
Ook dit jaar organiseert de Orde van Vlaamse Balies, met medewerking van het ZATEAM, de Advocatenrun. Deze zesde editie vindt plaats op zondagnamiddag 7 juni 2015 met start en aankomst aan het Koloniënpaleis te Tervuren.Wie kan deelnemen?
Advocaten en leden van het ZATeam.Wat is de Advocatenrun?
Een namiddag sport en ontspanning (lopen, Nordic Walking, wandelen, gezellig samenzijn…), georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies met medewerking van het Zoniën Athletics Team.
Voor het zesde jaar op rij zorgt De Kinépraktijk van Geert Boydens voor een degelijke opwarming en een deugddoende massage.Het programma?
– 14u00: kidsrun (voor kinderen tussen 4 en 10 jaar)
– 14u20: opwarming 5 km
– 14u30: start loopwedstrijd 5 km en wandelingen
– 15u15: opwarming en start loopwedstrijd 12 km
U wordt de hele namiddag culinair verwend met onder meer ijsjes, smoothies, pannenkoeken en een pizzabuffet.Inschrijvingen?
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij dat u zich vooraf inschrijft en betaalt.
De voorinschrijvingen eindigen op 29 mei 2015.
Inschrijven doet u zo:
Stap 1: stuur een mail naar inschrijvingenrun@ordevanvlaamsebalies.be met volgende gegevens:
– titel mail: inschrijving Advocatenrun ZATEAM
– inhoud mail: naam, voornaam, geslacht, geboortejaar en aan welke loopwedstrijd (5 of 12 km) u wenst deel te nemen
Stap 2: stort 30 euro per deelnemer op rekeningnummer van de Orde van Vlaamse Balies
BE02 6301 3013 3340 (BIC: BBRUBEBB) met vermelding “Advocatenrun ZATEAM + naam deelnemer” tegen 29 mei 2015. Kinderen tussen 6 en 12 betalen 15 euro voorinschrijving.Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen daginschrijvingen aan 35 euro nog mogelijk zijn. Snel inschrijven is dus de boodschap! Meer informatie op www.advocaat.be/advocatenrun.