Nieuwsbrief 1 januari 2016

Dag iedereen,

 

Het bestuur, het activiteitencomité, de trainers en de begeleiders wensen jullie een vreugdevol 2016!! Een jaar vol goede momenten om te koesteren, maar vooral wensen we jullie een goede gezondheid toe. Wij hopen jullie terug massaal op training te zien want ook dit jaar staan wij klaar om jullie zo goed mogelijk te begeleiden. Het activiteitencomité zit weer vol plannen om er een aangenaam en sportief 2016 van te maken.

De schaatspiste te Hoeilaart kende dit jaar weer een groot succes. Met dank aan al de helpers maar vooral aan Kris, de stuwende kracht achter dit evenement!

De schaatspiste te Hoeilaart kende dit jaar weer een groot succes.
Met dank aan al de helpers maar vooral aan Kris, de stuwende kracht achter dit evenement!

Trainingen

Opgelet! Nu zondag 3 januari vertrekken we zoals elke eerste zondag van de maand in Groenendaal. Een ideale gelegenheid om nieuwjaarswensen uit te wisselen. Na de training is er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in de B&B, ze doen speciaal voor ons open! Afspraak om 10u15 aan de B&B.

Onze Walkers vertrekken op de gewone locatie op zondag om 9u30 aan de Bosuil.

 

Inschrijvingen voor het nieuwe seizoen

Je lidmaatschap voor 2016 nog niet vernieuwd? Hou er rekening mee dat je verzekering is vervallen. De (nieuwe) leden of wie geen mail heeft ontvangen sturen een mailtje aan info@zateam.be. Wie vóór 10 januari het lidgeld heeft betaald ontvangt bovendien een kortingsbon op de aankoop van ons nieuwe fluovestje dat zondag op training wordt voorgesteld.

 

Stage Lopers en Walkers begin mei

Wil je graag mee op stage met onze lopers (Heer-sur-Meuse) of met onze Walkers (Renesse) aarzel dan best niet te lang om in te schrijven. De inschrijvingen komen vlot binnen en het aantal deelnemers is beperkt!

 

Kalender

Van vrijdag 29 april tot maandag 2 mei – Stageweekend voor recreanten.

Sportieve groeten,
de trainers, het bestuur en het activiteitencomité