Nieuwsbrief 14 februari 2016

Dag iedereen,

Met veel plezier stelt het activiteitencomité jullie de wedstrijd- en activiteitenkalender 2016 voor. Het is een kalender met veel variatie, er is voor elk wat wils! Joggings, natuurlopen, urban trail, ecotrail, trail run, teamtrail, aflossings- en hindernissenloop. Ontdek het dit jaar allemaal in clubverband!
Ook het reglement is aangepast. Er zijn o.a. meer vrije lopen waarmee punten te verdienen zijn. Er zijn ook activiteiten opgenomen zoals de stage, een nog te bepalen busuitstap en een activiteit in september. De kalender en het reglement staan op www.zateam.be .

Eerste wedstrijden op 20 en 21 februari
In het eerste weekend van ons criterium kan men kiezen uit:
Le fond des Ails op zaterdag. Een jogging over 13 km in het prachtige domein van Solvay. Start om 15 u aan het Centre Sportif Solvay, Rue Général de Gaule 53 in La Hulpe.
Charlepoeng Trail Run op zondag. Wie houdt van trails moet in Huldenberg zijn. Alle afstanden 8, 28 en 45 km starten om 10 u aan De Kronkel. Meer info hier .

Ondanks het minder goede weer toch veel volk op de eerste training van het nieuwe seizoen

E-mailadres voor groepen 1 en 2
In navolging van de andere groepen hebben Marc en Danny gekozen om ook voor de groepen 1 en 2 een e-mailadres groep1en2@zateam.be aan te maken.
Wat wordt er gecommuniceerd via dit e-mailadres: de trainingen, trainingsprogramma voor de 20 km van Brussel, onverwachte situaties zoals een afgelaste training, etentje samen, afspraken om samen naar een wedstrijd te gaan, enz.
Lopers die graag toetreden tot de mailgroep sturen hun e-mailadres aan webmaster@zateam.be .

Lidkaarten
Vanaf deze week worden de lidkaarten en mutualiteitsattesten verdeeld op training. Er zit geen waardebon bij voor een fluovestje! De lopers die hun lidgeld hebben betaald en een fluovestje hebben besteld krijgen het aan de verminderde prijs.

Kalender
Zaterdag 20 februari : Le fond des Ails – La Hulpe
Zondag 21 februari : Charlepoeng Trail Run – Huldenberg
Zondag 28 februari : Lopen = Hopen – Pepingen

Wij wensen jullie een mooi en sportief seizoen toe!
de trainers, de begeleiders en het activiteitencomité

ZATeam dankt haar sponsors …
WorkTex – Advocatenkantoor Edgar Boydens – Nero Events food by design – Fitness centrum Watermolen – CUROS uw welvaartcoach – PLAMECO plafonds – Art ‘n Window – BLANCO. Architecten – De Kinépraktijk – Watermolen Sport – Van Reusel kleding – Garage Theys Denis – Weekblad De Serrist – Ello Mobile