Nieuwsbrief 14 mei 2015

Dag iedereen,

Een dikke proficiat aan iedereen die zaterdag meeliep of hielp om de eer van het Zateam hoog te houden. De nieuwe formule kende een matig succes. Minder lopers en bij veel van onze lopers zat de halve marathon van Renesse nog in de benen. Weinig volk voor de prijsuitreiking en weinig animo in de tent. Maar er waren ook wel positieve punten zoals de prachtige locatie en de talrijke activiteiten in en rond de tent. Ook het zwaardere maar afwisselend parcours werd positief onthaald.
Veel tijd om op onze lauweren te rusten hebben we niet. Nu zaterdag is er de Eizeren Man en zondag staat er de mooie jogging in en rond de plantentuin van Meise op het programma.
Opgelet!! Nu donderdag op Hemelvaart gaat de training door om 10u15 aan de bareel te Jezus-Eik.


We mogen terugblikken op een bijzonder geslaagde Leer-Eens-Joggen! Meer dan 70 % van onze aspiranten legde vorige zaterdag het 5 km brevet af. Dinsdag na hun eerste training werden de diploma’s uitgedeeld. Een dikke proficiat aan alle deelnemers en hun begeleiders!

Nordic-Walking
Vrijdag vertrekken onze Walkers naar Marokko om er naast cultuur ook een stukje natuur te gaan ontdekken. Er staan o.a. wandelingen op het programma in het prachtige Atlasgebergte. Hun wedervaren kan je volgen op onze FB pagina.

De Eizeren Man is terug!
Zateam organiseert samen de plaatselijke voetbalclub nu zaterdag 16 mei een recreatieve duatlon in Eizer. De afstand is haalbaar voor iedereen en deelnemen is belangrijker dan winnen. Meer info en inschrijven op www.zateam.be .
Helpers gevraagd: Schrijf je hier in voor een taak uit onze shiftenlijst.

Advocatenrun
Ook dit jaar worden wij uitgenodigd door de Orde van Vlaamse Balies om deel te nemen aan de jogging, fiets- of wandeltocht op het schitterend parcours in en rond het park van Tervuren. Bovendien worden we de hele namiddag culinair verwend. Mis dit evenement niet!!

UITNODIGING
Ook dit jaar organiseert de Orde van Vlaamse Balies, met medewerking van het ZATEAM, de Advocatenrun. Deze zesde editie vindt plaats op zondagnamiddag 7 juni 2015 met start en aankomst aan het Koloniënpaleis te Tervuren.Wie kan deelnemen?
Advocaten en leden van het ZATeam.Wat is de Advocatenrun?
Een namiddag sport en ontspanning (lopen, Nordic Walking, wandelen, gezellig samenzijn…), georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies met medewerking van het Zoniën Athletics Team.
Voor het zesde jaar op rij zorgt De Kinépraktijk van Geert Boydens voor een degelijke opwarming en een deugddoende massage.Het programma?
– 14u00: kidsrun (voor kinderen tussen 4 en 10 jaar)
– 14u20: opwarming 5 km
– 14u30: start loopwedstrijd 5 km en wandelingen
– 15u15: opwarming en start loopwedstrijd 12 km
U wordt de hele namiddag culinair verwend met onder meer ijsjes, smoothies, pannenkoeken en een pizzabuffet.Inschrijvingen?
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij dat u zich vooraf inschrijft en betaalt.
De voorinschrijvingen eindigen op 29 mei 2015.
Inschrijven doet u zo:
Stap 1: stuur een mail naar inschrijvingenrun@ordevanvlaamsebalies.be met volgende gegevens:
– titel mail: inschrijving Advocatenrun ZATEAM
– inhoud mail: naam, voornaam, geslacht, geboortejaar en aan welke loopwedstrijd (5 of 12 km) u wenst deel te nemen
Stap 2: stort 30 euro per deelnemer op rekeningnummer van de Orde van Vlaamse Balies
BE02 6301 3013 3340 (BIC: BBRUBEBB) met vermelding “Advocatenrun ZATEAM + naam deelnemer” tegen 29 mei 2015. Kinderen tussen 6 en 12 betalen 15 euro voorinschrijving.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen daginschrijvingen aan 35 euro nog mogelijk zijn. Snel inschrijven is dus de boodschap! Meer informatie op www.advocaat.be/advocatenrun.

Huldenberg viert sportief
Omdat we in Huldenberg intussen ook 10 jaar geleden “Startten-to-run” willen we het fijne gevoel dat we daarbij ervaren ook graag vieren.
Zondag 14 juni starten we om 10 uur sportief aan de Kronkel voor een loop of walk. Daarna genieten we samen in zaal Vandevorst in Loonbeek na een sprankelende aperitief van een heerlijk vlees- en visbuffet.
Voor reservatie gelieve voor 29 mei € 30/persoon te storten op BE29 1030 2574 3464 met vermelding ’14 juni en uw naam’.  Wij kijken er heel erg naar uit en hopen dat jullie er ook bij zijn.

Weetjes
Onze competitieafdeling heeft reden tot juichen. Nand Van Roy is dankzij zijn uitstekende prestaties op de 200 m en verspringen tijdens de schoolkampioenschappen geselecteerd voor de ISF scholenkampioenschappen in China. Van harte proficiat Nand!!

Walter Baele, de bekende BV gaat in juni onze kleuren verdedigen op de Belgische kampioenschappen. Elk jaar heeft hij een uitdaging. Vorig jaar beklom hij de Stelvio te Italie. Dit jaar is het de finale lopen van de 400m op de Belgische kampioenschappen. Hij laat weten dat de voorbereiding naar wens verloopt op de gebruikelijke kwaaltjes na 😉 Wij wensen hem veel succes toe!!

Kalender
Zaterdag 16 mei: Eizeren Man in Eizer(criterium)
Zondag 17 mei 13:00 – 14:30: Plantentuinjogging in Meise (criterium)
Zaterdag 23 mei: Happening met om 11:00 familiejogging (5km) in Huldenberg – info
Zondag 31 mei 10:00: 20-km door Brussel
Zondag 7 juni: Advocatenrun in Tervuren
Zondag 14 juni 10:00: Huldenberg viert sportief – lopen of wandelen en feestelijk buffet.

Sportieve groeten,
Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité

ZATeam dankt haar sponsors …
WorkTex – Advocatenkantoor Edgar Boydens – Nero Events food by design – Fitness centrum Watermolen – CUROS uw welvaartcoach – PLAMECO plafonds – Art ‘n Window – BLANCO. Architecten – De Kinépraktijk – Watermolen Sport – Van Reusel kleding – Garage Theys Denis – Weekblad De Serrist – Restaurant Mercator – Ello Mobile