Nieuwsbrief 16 juni 2015

Receptie als dank aan onze helpers en lancering nieuwe website
Het is al vele keren vermeld dat het ZATeam niet zonder zijn helpende handen kan. Dat was niet anders in het verleden en zal zeker en vast ook niet anders zijn in de toekomst.
We hebben telkens ook getracht om na elke activiteit alle helpende handen te bedanken. Omdat we ook maar mensen zijn en omdat dat soms wel eens kan vergeten worden, willen we alle helpende handen die de afgelopen jaren geholpen hebben met één of andere activiteit of op één of andere manier, uitnodigen op een glaasje ter gelegenheid van hen.
Dit zal plaatsvinden op woensdag 24 juni a.s. in de cafetaria van het Felix Sohie centrum te Hoeilaart vanaf 19u30.
Verder willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze gloednieuwe website voor te stellen aan al onze leden! Het bestuur heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en wil u op deze dag een rondleiding geven welke informatie waar te vinden is op deze vernieuwde website.
Dus iedereen welkom!
We hadden graag een mailtje ontvangen op info@zateam.be voor 19/06 indien je aanwezig zal zijn zodat we een inschatting kunnen maken met hoeveel we zullen zijn!

Acerta Ekiden – datum GEWIJZIGD
De Acerta Ekiden aflossingsmarathon gaat NIET door op 24/10/15 maar WEL op 17/10/15.
De aangepaste wedstrijd- en activiteitenkalender vind je hier.

Kalender
Zaterdag 27 juni 15:00: Hagelandse wijnloop in Holsbeek.
Vrijdag 31 juli – Excuusjogging in Kortenberg.
Vrijdag 7 augustus – Mutotoloop in Vossem.
Zaterdag 15 augustus – Fakkelloop in Huldenberg.
Maandag 24 augustus – Druivenrace in Overijse.
Vrijdag 28 augustus – Voerhoekjogging in Vossem.

Sportieve groeten,
Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité

ZATeam dankt haar sponsors …
WorkTex – Advocatenkantoor Edgar Boydens – Nero Events food by design – Fitness centrum Watermolen – CUROS uw welvaartcoach – PLAMECO plafonds – Art ‘n Window – BLANCO. Architecten – De Kinépraktijk – Watermolen Sport – Van Reusel kleding – Garage Theys Denis – Weekblad De Serrist – Restaurant Mercator – Ello Mobile