Nieuwsbrief 24 september 2015

Dag iedereen,

 

Deze week sluiten we ons zomerseizoen af en vertrekken we opnieuw op onze winterlocaties. Op www.zateam.be vind je de locatie en trainingsuren. Nu vrijdag 25 september is er een bijzondere algemene vergadering waarop jullie allen zijn uitgenodigd. Na 4 jaar voorzitterschap geeft Manu de fakkel door. Hij blijft wel actief lid van de club. Wij danken hem voor zijn inzet als voorzitter de afgelopen jaren.

 

Bijzondere Algemene Vergadering

Als lid van Zoniën Athletics Team ben je uitgenodigd op de bijzondere algemene vergadering van vrijdag 25 september om 19u30 in zaal Bakenbos van het Felix-Sohiecentrum te Hoeilaart. Op het agenda staat het ontslag van de huidige voorzitter en de verkiezing van de nieuwe voorzitter. Meer informatie vind je op www.zateam.be .

 

Trainers/begeleiders gezocht

Onze club heeft prachtige jaren achter de rug en met de echte tartanpiste in Overijse in zicht ziet de toekomst er nog veel beter uit. Wat we wel missen zijn trainers/begeleiders voor de groepen 1 en 2. Hierdoor moeten we spijtig genoeg toezien hoe de groepen versplinteren en veel atleten buiten de normale trainingsuren gaan lopen. Danny heeft de laatste jaren zijn best gedaan, maar mist meer en meer het contact met de lopers. Daarom zoeken we lopers om samen met Danny de trainingen te begeleiden. Wil je ons helpen of ken je iemand, laat het ons weten danny@zateam.be

 

Scott Offroad Run

240915

 

De Scott Offroad run van zondag 20/09 was een schot in de roos. Alle elementen waren aanwezig: talrijke ZA-team opkomst, de zon, het prachtige maar pittige parcours, de compagnie, iedereen gefinished, de ereplaatsen van Lies en Lineke op de 26,5km, de (tombola)prijzen…en natuurlijk een goeie apès !

Wie onze deelnemers in volle inspanning wil bewonderen kan terecht op de facebook pagina van Scott: facebook.com/scottoffroadrun

In de plaatselijke bossen en op de zolders hebben we ook nog aan ledenwerving gedaan zoals op de bijgevoegde foto mag blijken. Wat ons betreft een blijver in het criterium !

 

Nordic-Walking

Vanaf nu vertrekken onze walkers op woensdag om 19u30 aan de Delhaize te Hoeilaart.

 

Burkina Fiesta nu zaterdag 26 september

Jullie hebben het misschien al vernomen, het Burkina-Faso project waar Lie, Geert , Annemieke, Marc en Danny zich voor inzetten heeft totaal onverwacht een andere wending gekregen. Een staatsgreep gooit roet in het eten. Broederlijk Delen vindt het onverantwoord om ons nu naar ginder te sturen. Toch geven we het niet op en gaan we er nog altijd voor!! Men zoekt momenteel alternatieven zodat de reis volgend jaar toch kan doorgaan, hetzij in Burkina, hetzij in Oeganda waar Broederlijk Delen ook gelijkaardige projecten heeft lopen. Het geld zal goed besteed worden!!

Kom ons een steuntje geven en kom langs op onze Burkina Fiesta die doorgaat nu zaterdag vanaf 20u30 in zaal De Fraat te Eizer. Hartelijk welkom!

 

Kalender

Vrijdag 25 september – Bijzondere Algemene Vergadering

Zaterdag 26 september – Burkina Fiesta in Eizer.

Zondag 4 oktober – Brussels marathon

Zondag 4 oktober – Spartacus Series Averbode

Maandag 5 oktober – Vergadering activiteitencomité – 21 u in De Kronkel te Huldenberg

Zaterdag 17 oktober – Acerta Brussels Ekiden (en NIET op 24 oktober zoals eerst gemeld)

 

Sportieve groeten,

Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité