Nieuwsbrief 27 maart

De gebeurtenissen van de afgelopen dagen doet ons inzien hoe relatief alles is. We voelen mee met de slachtoffers van de aanslagen. Tegelijk is er grote opluchting dat niemand van onze leden bij de slachtoffers is, al scheelde het bij sommigen maar een haartje. We zijn en blijven een club met een hart voor iedereen.

 

Onze club in Peru betuigt hun medeleven met de slachtoffers in Brussel en waren ongerust over onze leden. We hebben ze laten weten dat al onze leden veilig zijn.

Onze club in Peru betuigt hun medeleven met de slachtoffers in Brussel en waren ongerust over onze leden. We hebben ze laten weten dat al onze leden veilig zijn.

Opgelet!! Nieuwsbrief

Dit is de laatste nieuwsbrief die vanop dit platform wordt verstuurd. Wij danken Emailgarage voor het ons jarenlang belangeloos ter beschikking stellen van deze module.

De emailadressen van al onze leden zullen door onze webmaster worden ingeladen in het nieuwe systeem. Ben je lid, dan hoef je hiervoor zelf niets te ondernemen.

Ben je in 2016 (nog) geen lid van de club en wens je onze nieuwsbrief verder te ontvangen, dan zal je dit zelf kenbaar moeten maken via deze inschrijfmodule:  Nieuwsbrief .

Werkwijze: Geeft emailadres, voornaam en naam in en druk op ‘inschrijven’. Je ontvangt dan een email waarmee je je inschrijving voor de nieuwsbrief moet bevestigen.

 

Onze walkers voelen ook reeds de lentekriebels. Met meer dan 20 waren ze zondag om de eerste keer in Groenendaal te vertrekken.

Onze walkers voelen ook reeds de lentekriebels.
Met meer dan 20 waren ze zondag om de eerste keer in Groenendaal te vertrekken.

Nordic-Walking

Op paasmaandag spreken onze stappers af te Ottenburg waar de IJsetrippers hun lentewandeling houden. Afspraak om 9u30 aan De Linde, Pastorijstraat te Ottenburg.

Vanaf woensdag 6 april wordt er om 19u30 aan het station van Groenendaal afgesproken. Gaat de training op verplaatsing door dan wordt dit per email bevestigd.

 

Fluovestjes

Wie zijn fluovestje nog niet heeft afgehaald maakt hiervoor een afspraak met Herman. Stuur een bericht aan clubuitrusting@zateam.be .

 

Trainingen lente- & zomerseizoen

Binnenkort nieuwe startplaatsen voor de trainingen:
• Huldenberg: op maandag in Huldenberg om 20u00 aan de Kronkel (gans het jaar).
• Hoeilaart: vanaf dinsdag 12 april aan Groenendaal-station om 19u30.
• Overijse: vanaf donderdag 14 april aan de bareel te Jezus-Eik om 19u45.
• Jezus-Eik: zondag aan de bareel te Jezus-Eik om 10u15 (gans het jaar).

Kalender

datumuurplaatsorganisatiekmsCriterium punten
zondag 10 april10:00Heverlee Imec Nature Run for Levensloop5 – 1010
zondag 17 april15:00AntwerpenAntwerp 10 Miles16vrije keuze
zondag 1 mei14:30Oud-HeverleeSVK-bosloop8 – 16 

10

vrijdag 29 april -> 2 meiHeer-sur-MeuseStageweekend recreanten

 

 

Het bestuur, de trainers en het activiteitencomité wensen jullie van harte een vrolijk Pasen!

 

ZATeam dankt haar sponsors …
WorkTex – Advocatenkantoor Edgar Boydens – Nero Events food by design – Fitness centrum Watermolen – CUROS uw welvaartcoach – PLAMECO plafonds – Art ‘n Window – BLANCO. Architecten – De Kinépraktijk – Watermolen Sport – Van Reusel kleding – Garage Theys Denis – Weekblad De Serrist – Ello Mobile