Nieuwsbrief 29 mei 2015

Dag iedereen,

Met de advocatenrun op zondag 7 juni en Huldenberg viert sportief op zondag 14 juni sluiten we een bijzonder druk voorjaar af. Wie aan een of beide activiteiten wenst deel te nemen kan zich nog inschrijven tot nu zondagavond.

Advocatenrun
Ook dit jaar organiseert de Orde van Vlaamse Balies, met medewerking van het ZATEAM, de Advocatenrun. Deze zesde editie vindt plaats op zondagnamiddag 7 juni 2015 met start en aankomst aan het Koloniënpaleis te Tervuren.

Wie kan deelnemen?
Advocaten en leden van het ZATeam.

Wat is de Advocatenrun?
Een namiddag sport en ontspanning (lopen, Nordic Walking, wandelen, gezellig samenzijn…), georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies met medewerking van het Zoniën Athletics Team.
Voor het zesde jaar op rij zorgt De Kinépraktijk van Geert Boydens voor een degelijke opwarming en een deugddoende massage.

Het programma?
– 14u00: kidsrun (voor kinderen tussen 4 en 10 jaar)
– 14u20: opwarming 5 km
– 14u30: start loopwedstrijd 5 km en wandelingen
– 15u15: opwarming en start loopwedstrijd 12 km
U wordt de hele namiddag culinair verwend met onder meer ijsjes, smoothies, pannenkoeken en een pizzabuffet.

Inschrijvingen?
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij dat u zich vooraf inschrijft en betaalt.
De voorinschrijvingen eindigen op zondag 31 mei 2015.

Inschrijven doet u zo:
Stap 1: stuur een mail naar inschrijvingenrun@ordevanvlaamsebalies.be met volgende gegevens:
– titel mail: inschrijving Advocatenrun ZATEAM
– inhoud mail: naam, voornaam, geslacht, geboortejaar en aan welke loopwedstrijd (5 of 12 km) u wenst deel te nemen
Stap 2: stort 30 euro per deelnemer op rekeningnummer van de Orde van Vlaamse Balies
BE02 6301 3013 3340 (BIC: BBRUBEBB) met vermelding “Advocatenrun ZATEAM + naam deelnemer” tegen 29 mei 2015. Kinderen tussen 6 en 12 betalen 15 euro voorinschrijving.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen daginschrijvingen aan 35 euro nog mogelijk zijn. Snel inschrijven is dus de boodschap! Meer informatie op www.advocaat.be/advocatenrun.

Huldenberg viert sportief
Omdat we in Huldenberg intussen ook 10 jaar geleden “Startten-to-run” willen we het fijne gevoel dat we daarbij ervaren ook graag vieren.
Zondag 14 juni starten we om 10 uur sportief aan de Kronkel voor een loop of walk. Daarna genieten we samen in zaal Vandevorst in Loonbeek na een sprankelende aperitief van een heerlijk vlees- en visbuffet.
Voor reservatie gelieve € 30/persoon te storten op BE29 1030 2574 3464 met vermelding ’14 juni en uw naam’. Wij kijken er heel erg naar uit en hopen dat jullie er ook bij zijn. De inschrijvingen worden afgesloten nu zondag 31 mei 2015.

Nordic-Walking
Op zondag 7 juni nemen onze Walkers deel aan de YNWA te Grez-Doiceau.
Op zondag 14 juni zijn we uitgenodigd bij onze vrienden op ‘Huldenberg viert sportief ‘met een walk over ong. 9 km. De wandeling vertrekt om 10 uur aan sporthal De Kronkel. Daarna volgt een heerlijk buffet. Wij hopen op een talrijke deelname van onze stappers. Alle info hierboven.

Het werd een bijzonder geslaagde cultuur- en wandel vakantie in Marokko!! Joëlle, Christine, Hamid en Danny bedanken de hele groep voor hun uitmuntende groepsgeest en vriendschap.

Tussenstand criterium
Het is nog geen zomer en toch zijn er al heel wat mooie kilometers afgelegd.
Bij de dames voert Ann Debbaut het klassement aan, op de voet gevolgd door Jeannine Verboomen en Mia Vanderlinden. Het belooft nog spannend te worden.
Bij de heren loopt Mathieu De Lille de pannen van het dak met Tom Dewaele op zijn hielen. Ook Herman Schouppe vervoegt zich bij de top 3. Goed bezig!
Via deze link kunnen jullie het volledige criterium raadplegen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er foutjes geslopen zijn in dit document. Indien dit het geval is mogen jullie ons dit altijd melden via deze link. Als jullie een deelname willen doorgeven, kan dit via dezelfde link.

20 km van Brussel nu zondag 31 mei
Nu zondag heeft de 20 km van Brussel plaats. Danny vertrekt om 10 u met de fiets aan het Nerocafé om te gaan supporteren. Iedereen is hartelijk welkom om mee te gaan. Na de middag wordt er afgesproken aan de B&B om gezellig na te kaarten.

Kalender
Zondag 31 mei 10:00: 20-km door Brussel.
Zondag 7 juni: Advocatenrun in Tervuren (criterium).
Zondag 14 juni 10:00: Huldenberg viert sportief – lopen of wandelen en feestelijk buffet.
Zaterdag 27 juni 15:00: Hagelandse wijnloop in Holsbeek (criterium).

Sportieve groeten,
Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité

ZATeam dankt haar sponsors …
WorkTex – Advocatenkantoor Edgar Boydens – Nero Events food by design – Fitness centrum Watermolen – CUROS uw welvaartcoach – PLAMECO plafonds – Art ‘n Window – BLANCO. Architecten – De Kinépraktijk – Watermolen Sport – Van Reusel kleding – Garage Theys Denis – Weekblad De Serrist – Restaurant Mercator – Ello Mobile