Nieuwsbrief 30 november 2015

Dag iedereen,

Binnen enkele dagen starten de inschrijvingen voor 2016. We willen jullie volgend jaar nog beter begeleiden en een bredere waaier aan mogelijkheden bieden. Ondertussen hebben we er voor groep 2 een trainer bij. Op de kalender staan al o.a. stages, een busuitstap, MTBike trainingen, infoavonden… Er zijn veel voordelen verbonden aan het lid zijn bij het Zateam, ook voor lopers en walkers die weinig of niet naar de trainingen kunnen komen.
Het Zateam is niet alleen een club waar wordt gesport, ook vriendschap en sociaal contact staan er centraal. Wij hopen jullie met velen terug te mogen verwelkomen in 2016.

Trainingen
Opgelet!! Nu zondag 6 december (1ste zondag van de maand ) gaat de training door om 10u15 aan de B&B te Groenendaal.
Onze Walkers vertrekken zoals altijd om 9u30 aan de Bosuil te Jezus-Eik.

Clubfeest
Het jaarlijks clubfeest was weer een voltreffer!! Het was de fritweek, dus mocht er voor één keer gezondigd worden met een lekkere frit met stoofvlees. De eerste 5 mannen en vrouwen van ons criterium werden gehuldigd en ontvingen een waardebon. Jeanine Verboomen werd primus bij de vrouwen. Bij de mannen was Mathieu De Lille de eindwinnaar. Het criterium zit weer in de lift, meer deelnemers en meer gelopen kilometers. Volgend jaar nog beter?

De primussen van ons criterium

Nieuw!! Mountainbike trainingen
Het Zateam start in 2016 met MTbike trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor leden die revalideren van een blessure, zij die een souplesse training willen inlassen na een zware looptraining of wedstrijd of gewoon eens willen mee fietsen als afwisseling. De fietstochten gaan door op zaterdag of zondag, 1 of 2 keer per maand. De snelheid wordt afgestemd op de deelnemers en de tochten zijn 40 à 50 km lang. Een bijkomende verzekering afsluiten (supplement van 15 euro) is een vereiste. De verzekering dekt lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid, ook tijdens individuele trainingen. Info bij danny@zateam.be

Kerstcorrida te Leuven
2015 loopt stilaan op zijn einde. Gewoontegetrouw eindigen we met de Eindejaarscorrida in Leuven op 27 december. En aansluitend gaan we dan terug gezellig samen tafelen in de Domus. Laat ons voor 4 december weten met hoeveel jullie komen, dan zijn we zeker dat er voldoende plaats voor ons wordt gereserveerd. Ik verwacht jullie berichtjes op smile.foto@telenet.be

Kalender
Zondag 27 december – Eindejaarscorrida Leuven.

Sportieve groeten,
de trainers, het bestuur en het activiteitencomité