Nieuwsbrief 8 april

De lente is in aantocht. Een goede reden om onze winterslapers wakker te maken en ze aan te sporen om terug hun loop- of wandelschoenen aan te trekken. Al onze trainingen gaan vanaf nu door op onze zomerlocaties (zie vorige nieuwsbrief). Ook dit voorjaar staan er prachtige natuurlopen in ons criterium.

 

Fluo

De laatste training op de piste kleurde fluo. De nieuwe vestjes vallen bijzonder in de smaak!

 

Nordic-Walking

Ook onze Walkers verhuizen naar hun zomerlocatie op woensdag. Afspraak om 19u30 aan het station van Groenendaal. Als er op een andere locatie gewalkt wordt zal iedereen via email op de hoogte worden gebracht.

 

Mountainbiken met Zateam

Vanaf dit jaar zijn er ook begeleide MTB-trainingen. Meerdere van onze leden hebben zich reeds ingeschreven. Vaste trainingsdagen zijn elke 2e zaterdag en elke 4e zondag van de maand. Wie interesse heeft stuurt een mailtje aan recreatie@zateam.be .

 

Helpers gezocht!

Een paar maal per jaar doen wij een beroep op onze leden om te helpen bij onze organisaties. Dit jaar zijn dat de Felix-Sohieloop in Hoeilaart en de Druivenrace te Overijse.

De Felix-Sohieloop gaat door op vrijdag 6 mei vanaf 18u. Wij hebben helpers nodig om op te bouwen, aan de inschrijvingstafel, aan de aankomst, om de bar te bevolken en achteraf alles op te ruimen. Wie meeloopt kan ons voor of na de wedstrijd nog enorm van dienst zijn. Wie wil helpen stuurt een mailtje naar recreatie@zateam.be . Een paar uur per persoon volstaan. Van harte dank!!


Ga je mee naar Athene?

Binnen groep 4 groeide het idee om deel te nemen aan de moeder van alle marathons, namelijk deze van Athene. Hij vindt plaats op zondag 13 november. Naast de marathon is er ook een 10 km loop. Zijn er in de andere groepen geïnteresseerden om mee te gaan, geef een seintje aan herman@zateam.be  Ook supporters zijn welkom!

Voorlopig programma: vertrek op vrijdag 11-11, terug op dinsdag 15-11. Mogelijkheid voorzien om de stad te verkennen. Grtz, Herman.

 

Email groep1en2@zateam.be

Groep 1 en 2 hebben nu ook een eigen e-mailadres waarop de wekelijkse trainingen en andere info wordt doorgegeven. Schrijf je in door een berichtje te sturen aan webmaster@zateam.be.

 

Kalender

zondag 10 april 10:00 Heverlee Imec Nature Run for Levensloop 5 – 10 km 10 punten
zondag 17 april 15:00 Antwerpen Antwerp 10 Miles 16 km vrije keuze
zondag 1 mei 14:30 Oud-Heverlee SVK-bosloop 8 – 16 km 10 punten
vrijdag 29 april -> 2 mei Heer-sur-Meuse Stageweekend recreanten 10 punten

 

Sportieve groeten,

de trainers en het activiteitencomité