Nieuwsbrief 8 augustus 2015

Dag iedereen,,

 

Na een kleine onderbreking zijn we er terug met de wekelijkse nieuwsbrief. Augustus belooft een drukke maand te worden. Na de Mutotoloop vorige vrijdag staat zaterdag 15 augustus de Fakkelloop op het programma, een klassieker in Huldenberg. Jullie kunnen ook onderling afspraken maken en een ploeg samenstellen, een leuke naam verzinnen en het naar Guido doormailen. Wacht niet te lang.

Op maandag 24 augustus neemt onze club deel aan de Druivenfeesten te Overijse. We organiseren er de Druivenrace. Naast de Snoepjes-, Druifjes- en de Hogehakkenrace staat de Druivenrace een aflossingsrace op het programma. Ook daar verwachten we enkele teams van het Zateam aan de start. Het belooft weer een toffe sportieve en ludieke avond te worden. Ook supporters zijn hartelijk welkom.
2015_Mutoto

De Mutotoloop werd ondanks de dreigende regen toch een groot succes.

Onze dames zagen het alvast zitten :-

Trainingen

Groep 1 houdt het bij een trage bosloop van ong. 50 min. In september start de opbouw naar 10 km voor wie dit wenst.

Groep 2 : Een intervaltraining met Danny (voor wie wil), de anderen lopen een bosloop van ong. 65 min.

Groep 3  : Volgt het trainingsschema van Hamid.

 

Nordic-Walking

Dit weekend hebben enkele van onze Walkers deelgenomen aan de hele- of halve marathon Nordic-Walking te Monchau. Er was ook een ultraloop waar een van onze lopers Guido aan deelnam. We hopen dat iedereen de eindmeet heeft gehaald.

De wandeling op zondag gaat gewoon door aan de Bosuil om 9u30.

 

De Fakkelloop

Ook dit jaar doen we mee aan de Fakkelloop te Huldenberg.  Inschrijven (individueel of per ploeg) bij guido@zateam.be . Deelnemen kost 20 euro per ploeg en wordt ter plaatse betaald aan de ploegverantwoordelijke (3 €/per loper). Op deze flyer vind je alle info. Afspraak zaterdag 15 augustus om 20u00 aan het Gemeenteplein te Huldenberg.

 

De Druivenrace

Op maandag 24 augustus om 17u30 strijden de kleinste deelnemers om het meeste snoep te verzamelen. Het belooft weer een spektakel te worden. Kan Leen na haar val vorig jaar sportief weerwraak nemen in de Hogehakkenrace? Welke ploeg wint de Druivenrace? Ben je erbij op 24 augustus?  Alle info hier.

 

Lopen, Mountainbiken, wandelen, Nordic-Walken en genieten van een lekkere spaghetti en taart op zondag 6 september

In november trekken we met enkele leden naar Burkina-Faso om daar al fietsend lokale projecten te steunen.

Op zondag 6 september nodigen we jullie uit op een sportieve voormiddag. Voor één keer vertrekken we met de lopers, stappers en mountainbikers aan de boswachtershut te Welriekende (nabij de kapel). Vanaf 12 uur bieden we jullie een heerlijke spaghetti aan. Geheel vrijblijvend. Meer info bij Danny, Lie en Geert en op onze FB pagina Burkina Faso Anders Bekeken.

 

Kalender

Zaterdag 15 augustus – Fakkelloop in Huldenberg.

Maandag 24 augustus – Druivenrace in Overijse.

Vrijdag 28 augustus – Voerhoekjogging in Vossem.

Zondag 6 september – Trainen voor Burkina Faso.

Zondag 20 september – Scott Offroad Run in Roosdaal.

Sportieve groeten,

Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité