Nieuwsbrief 9 januari 2016

De inschrijvingen voor het nieuwe loopjaar komen vlot binnen. Ook onze nieuwe uitdaging Mtbiken kent succes. Reeds meer dan 20 sportievelingen namen een extra verzekering. Meer info hieronder.
Ondertussen zijn de leden van het activiteitencomité druk bezig de kalender voor dit jaar voor te bereiden. Het belooft weer een superjaar te worden!! Meer info in volgende nieuwsbrieven.

Nieuwe loopvestjes

Nieuwe loopvestjes
Veiligheid is voor ieder van ons erg belangrijk, ook bij het beoefenen van onze favoriete sport. Daarom hebben we beslist om al onze leden, walkers en lopers de mogelijkheid te geven tegen een interessante prijs een fluovestje (met clubnaam) te bekomen van het merk Wowow. De winkelprijs is 45-50 EUR, de club betaalt 35 EUR. Voor de leden die hun lidgeld tijdig betalen, komt de club nog eens extra tussen voor 10 EUR (waardebon), blijft dus 25 EUR te betalen. Hebben we je lidgeld ontvangen uiterlijk 15 januari, dan kom je in aanmerking voor de waardebon! Binnenkort komen er pasdagen, meer info volgt in de volgende nieuwsbrief.

Nordic-Walking
Het N.W comité heeft reeds enkele mooie activiteiten en uitstappen gepland. Onze Stappers kregen reeds via hun groepsmail de nodige info.

Alternatieve MTB trainingen
Reeds meer dan 20 leden toonden interesse om op geregelde tijdstippen aan Mtbiken te doen. Danny zal de groep(en) zo goed mogelijk begeleiden. Binnenkort worden alle geïnteresseerden via een groepsmail op de hoogte gebracht van de trainingen.
Voorstel :
• Elke 1e zondag van de maand wordt er (zoals de lopers) afgesproken aan de B&B te Groenendaal maar wel een uurtje vroeger (9u30).
• Elke 2e zaterdag van de maand wordt er afgesproken aan De Bosuil om 13u30.
• Bijkomende trainingen worden onder elkaar afgesproken.
Omdat er zoals bij de lopers grote verschillen zijn in sterkte, zouden we afwisselend een tragere rit inlassen op zaterdag of zondag. Iedereen wordt verwittigd per mail. Info bij danny@zateam.be

Stage lopers te Heer-Sur-Meuse
Wil je graag mee op stage met onze lopers (Heer-sur-Meuse) of met onze Walkers (Renesse), aarzel dan best niet te lang om in te schrijven. De inschrijvingen komen vlot binnen en het aantal deelnemers is beperkt!

Kalender
Van vrijdag 29 april tot maandag 2 mei – Stageweekend voor recreanten.

Sportieve groeten,
de trainers, het bestuur en het activiteitencomité