Nieuwsbrief 22 juni 2015

Dag iedereen,

Toffe sfeer, lekker eten en veel herinneringen opgehaald. Onze lopers uit Huldenberg vierden op gepaste wijze hun jubileum. Wij wensen ze van harte nog vele jaren loopplezier toe!
Woensdag heeft in het Felix-Sohiecentrum de lancering van onze nieuwe website plaats. Een ontwerp van Geert Van Gent. Webmaster Filip en de bestuursleden zorgden voor de nodige teksten en opvulling.

Trots poseren enkele van de lopers uit de beginjaren samen met de trainers.
Fotoalbum op onze Fb pagina.

Trainingen op donderdag
Donderdag is Danny niet aanwezig op training. Na de korte opwarmingsronde zal Hamid groep 1 en 2 gedurende 20 min op sleeptouw nemen. Groep 3 loopt verder met Hamid. Groep 2 doet een lichte interval: 2 x 10 min op joggingtempo met tussenin 10 min traag lopen. Na de interval 15 min. loslopen. Totaal ong. 1u15 min.

Nordic-Walking
Nu woensdag wordt er om 19u00 aan het station van Groenendaal een kortere wandeling voorzien om de walkers de kans te bieden naar de voorstelling van de nieuwe website te gaan.
Op woensdag 8 juli begeleidt Danny een wandeling te Waterloo. Afspraak om 19u30 aan de Leeuw van Waterloo of om 19u10 aan het station van Groenendaal voor carpooling. Iedereen is welkom, ook niet Walkers.

De Hagelandse wijnloop
Nu zaterdag 27 juni, start om 15u voor beide afstanden (7 en 12 km) aan de sportschuur Sint-Maurusstraat te Holsbeek. Je kan er al even proeven van het vakantiegevoel tijdens deze loopwedstrijd doorheen de wijngaarden van het Hageland. Deze wedstrijd maakt deel uit van het Zateam-criterium. Behalen wij dit jaar prijs van de grootste deelnemende club? Meer info. Vertrek op tijd want door Rock Werchter wordt er veel verkeersdrukte verwacht in de omgeving.

De drie luskes op zondag 26 juli
Zoals ieder jaar nodigen onze vrienden de Boccalino’s ons uit voor hun ‘drie luskes’. Het vertrek is voorzien aan het bosmuseum te Groenendaal. Er dient wel vooraf ingeschreven te worden. Er zijn dit jaar 2 lussen voorzien. De eerste lus van 12,8 km vertrekt om 10u00. De 2de lus over 8,6 km vertrekt om 11u25. Meer info op www.zateam.be

Kalender
Woensdag 24 juni 19:30: Receptie helpers en lancering nieuwe website.
Zaterdag 27 juni 15:00: Hagelandse wijnloop in Holsbeek.
Zondag 26 juli – De Drie Luskes in Groenendaal.
Vrijdag 31 juli – Excuusjogging in Kortenberg.
Vrijdag 7 augustus – Mutotoloop in Vossem.
Zaterdag 15 augustus – Fakkelloop in Huldenberg.
Maandag 24 augustus – Druivenrace in Overijse.
Vrijdag 28 augustus – Voerhoekjogging in Vossem.

Sportieve groeten,
Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité