Jeugd en competitie inschrijving

Het Zoniën Athletics Team heeft op dit ogenblik ongeveer 400 actieve leden. Je inschrijven bij onze club heeft dan ook heel wat voordelen: een jaar begeleid trainen, begeleide wedstrijden, uitstappen, stages, een verzekering lichamelijke ongevallen, kortingen bij onze sponsors, een officieel borstnummer van de Vlaamse Atletiekliga (indien je kiest voor deelname aan competitiewedstrijden) en vooral een hoop nieuwe sportvrienden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt slechts 120 euro.

Op wedstrijden dragen kangoeroes t.e.m. miniemen een groene Z.A.Team t-shirt of BAV singlet. Vanaf cadet is de BAV singlet verplicht op officiële wedstrijden. De groene Z.A.Team t-shirt – en tal van andere kledingstukken – is verkrijgbaar via onze webshop. De BAV singlet kan ENKEL op training aangekocht worden aan 25 euro (contant te betalen).

Indien de atleet van plan is crossen of pistewedstrijden te lopen, is het verplicht om de VAL-aansluitingskaart in te vullen en te ondertekenen. Deze kaarten zijn verkrijgbaar op de trainingen bij de jeugdtrainers.

Tussenkomst ziekenfonds

Wist je dat de mutualiteiten tussen 15 en 45 euro van je lidgeld terugbetalen? Je ontvangt van ons een attest voor de (gedeeltelijke) terugbetaling van je lidgeld door het ziekenfonds.

Wat moet je nog weten?

  • Twijfel je nog? Tijdens de maand september kan de atleet vrijblijvend deelnemen aan de trainingen. Meld je dan aan via volgende url: https://twizzit.com/go/zateam-aanmelden-proeftraining-2022
  • Atleten jonger dan 16 jaar dienen zich, overeenkomstig het beleid van het Z.A.Team, verplicht aan te sluiten bij de jeugd en competitie afdeling.
  • De club communiceert naar de atleten via Twizzit. Tijdens je inschrijving wordt er automatisch een account voor jou aangemaakt. Je ontvangt een e-mail met verdere instructies. Opmerking: de e-mails van Twizzit durven al eens in de spambox terecht te komen. Het is dan ook aangeraden de eerste weken na registratie uw spam in de gaten te houden.

Hoe schrijf ik me in voor het nieuwe loopseizoen?

Wij vragen aan iedereen om, voorafgaand aan de inschrijving, kennis te nemen van het document “Sportmedisch onderzoek”.

Om je in te schrijven, volg je de inschrijvingsprocedure op volgende url: twizzit.com/go/zateam-inschrijving-jeugd-en-competitie-2023

Zit je nog met vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail op jeugd@zateam.be.