Nordic Walking inschrijving

Het Zoniën Athletics Team heeft op dit ogenblik ongeveer 400 actieve leden. Je inschrijven bij onze club heeft dan ook heel wat voordelen: een jaar begeleid trainen, een regelmatigheidscriterium, uitstappen, stage-weekends, een verzekering lichamelijke ongevallen, kortingen bij onze sponsors en vooral een hoop nieuwe sportvrienden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt slechts 35 euro. Schrijf je je in tussen 1 september en 30 november, dan betaal je maar 50% van het bedrag, hetzij 17,50 euro. Schrijf je je in na 1 december, dan ben je automatisch ingeschreven voor het volgende jaar.

Tussenkomst ziekenfonds
Wist je dat de mutualiteiten tussen 15 en 45 euro van je lidgeld terugbetalen? Je ontvangt van ons een attest voor de (gedeeltelijke) terugbetaling van je lidgeld door het ziekenfonds.

Verzekering lichamelijke ongevallen
Beoefen je recreatief, buiten de clubtrainingen, de volgende gezondheidssporten: joggen, wandelen, fitness, zwemmen, yoga, rolschaatsen of fietsen (ook tijdens events -met uitsluiting van wielerwedstrijden)? Als lid van het ZA-Team geniet je voor deze sporten automatisch en 24/24u de waarborgen van de SPORTA lichamelijke ongevallenverzekering.
Je hoeft dus GEEN supplement meer te betalen om je individuele trainingen van deze sporten te verzekeren.

Wat moet je nog weten?

  • Twijfel je nog? Je kan vrijblijvend gedurende een maand aan de trainingen en activiteiten deelnemen.
  • De club communiceert naar de atleten via Twizzit. Tijdens je inschrijving wordt er automatisch een account voor jou aangemaakt.

Hoe schrijf ik me in voor het nieuwe loopseizoen?

Volg de inschrijvingsprocedure op volgende url: twizzit.com/go/zateam-inschrijving-nordic-walking-2021

Zit je nog met vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail op info@zateam.be.