Recreatie inschrijving

Het Zoniën Athletics Team telt op dit ogenblik ongeveer 400 actieve leden. Je inschrijven bij onze club heeft dan ook heel wat voordelen: een jaar begeleid trainen, een regelmatigheidscriterium, uitstappen, stage-weekends, een verzekering lichamelijke ongevallen, kortingen bij onze sponsors en vooral een hoop nieuwe sportvrienden.

Het inschrijvingsgeld voor het seizoen 2023-2024 bedraagt slechts 65 euro. Een atletiekjaar loopt van 1 november tot 31 oktober.

Tussenkomst ziekenfonds
Wist je dat de mutualiteiten tussen 15 en 45 euro van je lidgeld terugbetalen? Je ontvangt van ons een attest voor de (gedeeltelijke) terugbetaling van je lidgeld door het ziekenfonds.

Verzekering lichamelijke ongevallen
Beoefen je recreatief, buiten de clubtrainingen, de volgende gezondheidssporten: joggen, wandelen, fitness, zwemmen, yoga, rolschaatsen of fietsen (ook tijdens events – met uitsluiting van wielerwedstrijden)? Als lid van het Z.A.Team geniet je voor deze sporten automatisch en 24/24u de waarborgen van de SPORTA lichamelijke ongevallenverzekering.
Je hoeft dus GEEN supplement meer te betalen om je individuele trainingen van deze sporten te verzekeren.

Wat moet je nog weten?

  • Twijfel je nog? Je kan gratis deelnemen aan een drietal trainingen alvorens je definitief in te schrijven. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan even contact op met recreatie@zateam.be.
  • Recreanten die een VAL nummer wensen (om deel te nemen aan officiële piste- en crosswedstrijden) worden verzocht de inschrijvingsprocedure bij de jeugd- en competitieafdeling te volgen.
  • Atleten jonger dan 16 jaar dienen zich, overeenkomstig het beleid van het Z.A.Team, verplicht aan te sluiten bij de jeugd- en competitieafdeling.
  • De club communiceert naar de atleten via Twizzit. Tijdens je inschrijving wordt er automatisch een account voor jou aangemaakt.

Hoe schrijf ik me in voor het nieuwe loopseizoen?
Om je in te schrijven, volg je de inschrijvingsprocedure op de volgende url: https://twizzit.com/go/zateam-inschrijving-recreatie-2023-2024

Zit je nog met vragen?
Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail op recreatie@zateam.be.