Recreatie inschrijving

Het Zoniën Athletics Team heeft op dit ogenblik ongeveer 400 actieve leden. Je inschrijven bij onze club heeft dan ook heel wat voordelen: een jaar begeleid trainen, een regelmatigheidscriterium, uitstappen, stage-weekends, een verzekering lichamelijke ongevallen, kortingen bij onze sponsors en vooral een hoop nieuwe sportvrienden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt slechts 55 euro. Schrijf je je in tussen 1 september en 30 november, dan betaal je maar 50% van het bedrag, hetzij 27,50 euro. Schrijf je je in na 1 december, dan ben je automatisch ingeschreven voor het volgende jaar.

Let op: ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je je verplicht inschrijven bij de jeugd en competitie afdeling via volgende link.

Tussenkomst ziekenfonds
Wist je dat de mutualiteiten tussen 15 en 45 euro van je lidgeld terugbetalen? Een attest voor de (gedeeltelijke) terugbetaling van je lidgeld door het ziekenfonds wordt afgeleverd samen met je lidkaart.

Verzekering lichamelijke ongevallen
Beoefen je recreatief, buiten de clubtrainingen, de volgende gezondheidssporten: joggen, wandelen, fitness, zwemmen, yoga, rolschaatsen of fietsen (ook tijdens events -met uitsluiting van wielerwedstrijden)? Als lid van het ZA-Team geniet je voor deze sporten automatisch en 24/24u de waarborgen van de SPORTA lichamelijke ongevallenverzekering.
Je hoeft dus GEEN supplement meer te betalen om je individuele trainingen van deze sporten te verzekeren.

Twijfel je nog? Je kan vrijblijvend gedurende een maand aan de trainingen en activiteiten deelnemen.

Recreanten die een VAL nummer wensen worden verzocht de inschrijvingsprocedure bij de jeugd & competitie te volgen.

Hoe schrijf ik me in voor het nieuwe loopseizoen?

  1. Je was reeds lid in 2018-2019. Dan heb je onlangs een e-mail ontvangen met je persoonlijke gegevens. Volg de procedure in deze e-mail.
  2. Was je vorig seizoen geen lid van onze club, dan dien je onderstaande inschrijvingsprocedure te volgen.

STAP 1:

Klik hier om het inschrijvingsformulier in te vullen.

STAP 2:

Na het invullen van het inschrijvingsformulier ontvangt u een e-mail met de betalingsmodaliteiten. Indien je deze e-mail niet zou ontvangen heb gelieve dit dan hier te melden.