Recreatie inschrijving

Het Zoniën Athletics Team heeft op dit ogenblik ongeveer 400 actieve leden. Je inschrijven bij onze club heeft dan ook heel wat voordelen: een jaar begeleid trainen, een regelmatigheidscriterium, uitstappen, stage-weekends, een verzekering lichamelijke ongevallen, kortingen bij onze sponsors en vooral een hoop nieuwe sportvrienden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 100 euro. Voor dit bedrag ben je ingeschreven van 1 december 2021 tot 30 september 2023. Schrijf je je in na 1 oktober 2022, dan betaal je nog 60 euro. Schrijf je je in na 1 april 2023, dan betaal je slechts 40 euro. Schrijf je je in na 1 september 2023, dan ben je automatisch ingeschreven voor het volgende seizoen (tot 30 september 2024).

Tussenkomst ziekenfonds
Wist je dat de mutualiteiten tussen 15 en 45 euro van je lidgeld terugbetalen? Je ontvangt van ons een attest voor de (gedeeltelijke) terugbetaling van je lidgeld door het ziekenfonds.

Verzekering lichamelijke ongevallen
Beoefen je recreatief, buiten de clubtrainingen, de volgende gezondheidssporten: joggen, wandelen, fitness, zwemmen, yoga, rolschaatsen of fietsen (ook tijdens events -met uitsluiting van wielerwedstrijden)? Als lid van het Z.A.Team geniet je voor deze sporten automatisch en 24/24u de waarborgen van de SPORTA lichamelijke ongevallenverzekering.
Je hoeft dus GEEN supplement meer te betalen om je individuele trainingen van deze sporten te verzekeren.

Wat moet je nog weten?

  • Twijfel je nog? Je kan vrijblijvend gedurende een maand aan de trainingen en activiteiten deelnemen.
  • Recreanten die een VAL nummer wensen worden verzocht de inschrijvingsprocedure bij de jeugd en competitie afdeling te volgen.
  • Atleten jonger dan 16 jaar dienen zich, overeenkomstig het beleid van het Z.A.Team, verplicht aan te sluiten bij de jeugd en competitie afdeling.
  • De club communiceert naar de atleten via Twizzit. Tijdens je inschrijving wordt er automatisch een account voor jou aangemaakt.

Hoe schrijf ik me in voor het nieuwe loopseizoen?
Volg de inschrijvingsprocedure op de volgende url: twizzit.com/go/zateam-inschrijving-recreatie-2022-2023

Zit je nog met vragen?
Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail op info@zateam.be.