Twizzit

Logo Twizzit

Onze club heeft geïnvesteerd in een nieuw administratie- en communicatieplatform, genaamd Twizzit.

Alle communicatie naar leden toe zoals trainingen, activiteiten, nieuws, enz. zal voortaan gebeuren op dit platform. Ook de (her)inschrijvingen, inschrijvingen voor stageweekend, clubfeest, enz. gebeuren via Twizzit.

Om gebruik te maken van Twizzit, ga je naar app.twizzit.com en log je in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je deze nog niet of ben je deze vergeten? Geen nood, klik dan op “Forgot username or password”. Zoek dan naar “Zoniën Athletics Team” en geef dan je e-mailadres en naam in. Het systeem zal op zoek gaan naar een match. Tip: wij hebben jouw gegevens ingebracht met het voor ons gekende e-mailadres, hetzij het e-mailadres waarmee u zich in het verleden hebt ingeschreven.

Het zou kunnen dat de e-mails verstuurd vanuit Twizzit terechtkomen in je spamfolder. Om dit te vermijden kan je “Zoniën Athletics Team <noreply@twizzit.com>” toevoegen aan je contactenlijst. Tip: we raden je ook aan om de mobiele applicatie van Twizzit te downloaden op je smartphone. Zo krijg je een push notificatie indien er iets is toegevoegd dat voor jou interessant zou kunnen zijn.

Indien je nog vragen hebt in verband met Twizzit, kan je deze stellen aan onze webmaster via webmaster@zateam.be.