De drie luskes op zondag 24 juli 2016

Ook dit jaar nodigen de Boccalini’s ons uit om samen de drie luskes te lopen . Het looptraject in het Zoniënwoud bestaat dit jaar uit twee lussen van 12,5km met telkens ongeveer 155m hoogteverschil en in de derde lus worden de Sekt flessen ontkurkt waar we regelmatig een lus maken om ons glas te vullen.  

  • De eerste lus leidt ons naar de Vijvers van De Verdronken Kinderen. Via enkele smalle paden en korte klimmetjes keren we terug.
  • De tweede lus brengt ons in de buurt van het kasteel van Solvay. Voor deze lus kan gekozen worden tussen twee snelheden.

Na elke lus is er bevoorrading voorzien. Iedereen kan vrij kiezen om één of beide trajecten te lopen. Start en aankomst van elke loopronde is het Bosmuseum: Tumulidreef 11 te Groenendaal (Hoeilaart).

 StartuurTempo
Eerste lus 10h009,5km/h
Tweede lus±11h2510km/h 9km/h

De geleide wandeling start om 10h10 onder leiding van Kathleen en met Guido als begeleider. Het parcours gaat voornamelijk over paden in het domein van Solvay aan een tempo van 5km/h. Onderweg wordt een rustpauze ingelast. De start en aankomst van de wandeling bevindt zich aan de parking op de Chaussée de Bruxelles ter hoogte van de Av. Du Gris Moulin te La Hulpe (d.i. op ong. 250m van de hoofdingang van het domein van Solvay). De timing is aangepast zodat carpooling mogelijk is vanaf het Bosmuseum.

Omstreeks 13h00 worden in de buurt van het Bosmuseum enkele flessen Sekt geopend voor zowel lopers als wandelaars. Vergeet dus jullie champagneglas niet !
Overschrijving van 6 € p.p. vóór 15 juli op rekening van de Boccalino Marathon Club BE21 7506 4478 2303 AXABBEE22 met vermelding van de naam van de deelnemer(s) en de activiteit geldt als inschrijving. Late beslissers betalen 9 euro ter plaatse. Parkeren is mogelijk aan het begin van de Tumulidreef (d.i. naast de spoorweg), we raden carpooling aan.