Felix Sohieloop 2023

Ondanks het slechte weer, mochten we bijna 200 deelnemers verwelkomen op zondag 7 mei op onze Felix Sohieloop te Hoeilaart. We kunnen niet spreken van een recordopkomst maar we zijn tevreden dat iedereen ervan genoten heeft!

De korte afstand van 5,5km telde in totaal 71 deelnemers. Veel groen aan de start met onze jeugdatleten. Zowel de nummer 1, Ferre Vandeuren, als de nummer 3, Victor Eugène, zijn leden van onze club. Een dikke proficiat! Ook aan de nummer 2, Aloïs Van Bael, een welgemeende proficiat. Bij de vrouwen zien we eveneens clubleden op plaats 1 en 3, respectievelijk Lise Endels en Mia Vriese. De 2e plaats is voor Liisa-Maria Degen.

Op de hoofdafstand, 11km, namen 103 mensen deel. Ook hier was veel groen te zien! Proficiat aan Fabrice Van Espen, Kobe Vanlaere en Marijn Scheir voor hun top 3 plaats. Bij de vrouwen gaan de 1e en 3e plaats naar leden van onze club, respectievelijk Tessa Avermaete en Lies Royackers. De 2e plaats is voor Lora Van De Walle.

De volledige uitslag kan geraadpleegd worden op https://www.zateam.be/felix-sohieloop. Ook de foto’s kunnen op deze pagina geraadpleegd worden.