Atletiekstage 2024

De atleten hebben een onvergetelijke week beleefd tijdens onze atletiekstage in Blankenbergen!

Zes dagen vol plezier, teamwork en onvergetelijke momenten. Naast hun dagelijkse trainingen, werden ze ook verwend met leuke spellen georganiseerd door de trainers.

Op zondag trokken ze na aankomst meteen naar het strand om een verfrissende duik te nemen in de zee. ‘s Avonds genoten ze gezamenlijk van een spannende aflevering van “De Mol”. Op maandag stond een quiz op het programma. Dinsdag organiseerde de trainers een eigen datingshow, een kans om elkaar beter te leren kennen. Op woensdag hebben ze een verrassende activiteit voorgeschoteld gekregen: snookergolf! Het was een namiddag vol plezier en gelach. Die zelfde avond zetten ze de gezelligheid voort met allerlei gezelschapsspelletjes. En om onze stage op een feestelijke manier af te sluiten, kwamen ze donderdagavond allemaal in gala-outfit samen voor een geslaagde fuif.

Over heel de week speelde de atleten het spel “De Verraders” waarbij ze elke middag samen kwamen aan de ronde tafel om zo de verraders te proberen ontmaskeren.  

Het was een onvergetelijke stage waarin ze niet alleen hun vaardigheden hebben verbeterd, maar onvergetelijke herinneringen hebben gemaakt. We kijken al uit naar volgend jaar!

E.L