Nieuwsbrief 12 december 2015

Dag iedereen,

 

December is de maand waarin we traditioneel ons lidmaatschap hernieuwen. We hopen dan ook dat jullie dit massaal zullen doen. Wie in 2015 lid was, heeft deze week een e-mail met de nodige info ontvangen. Niet gekregen? Stuur ons dan snel een berichtje op info@zateam.be .

 

Trainingen

Tijdens de eindejaarsperiode gaan de trainingen van lopers en walkers gewoon door, behalve op donderdag 24 december (kerstavond)  en donderdag 31 december (oudejaar). Volgende donderdag is het dus de laatste pistetraining van het jaar!

 

In Huldenberg werd Ann tijdens de kampioenenviering in de bloemetjes gezet als winnares van ons criterium 2014. Haar supporters 'De Madammen' waren ook van de partij!

In Huldenberg werd Ann tijdens de kampioenenviering in de bloemetjes gezet als winnares van ons criterium 2014. Haar supporters ‘De Madammen’ waren ook van de partij!

In Huldenberg werd Ann tijdens de kampioenenviering in de bloemetjes gezet als winnares van ons criterium 2014. Haar supporters ‘De Madammen’ waren ook van de partij!

 

Schaatsen te Hoeilaart

Ook dit jaar houdt het Zateam de schaatspiste open. Van vrijdag 18 tot zondag 27 december zijn jullie er  hartelijk welkom. Breng de kinderen en/of kleinkinderen mee en geniet van de winterpret of kom gewoon eens langs voor een gezellige babbel bij een drankje.

We zijn dringend op zoek naar helpers om de piste open te houden. Kom ons een uurtje helpen of spreek samen met je loopmaten af. Vul snel je naam in op de werklijst die staat op deze link . Lukt het invullen niet, stuur dan een mailtje naar stefaan@zateam.be met je keuze. Alvast heel hartelijk bedankt!

 

Alternatieve MTB trainingen

Het Zateam biedt vanaf januari ook MTBike trainingen aan, vooral bedoeld als een alternatieve training voor lopers die b.v. gekwetst zijn, voor zij die wat afwisseling willen of na een zware wedstrijd hun spieren wat rust willen gunnen.

Het is dan wel nodig een extra verzekering af te sluiten (15 euro), tenzij je reeds een gelijkaardige verzekering privé hebt afgesloten.

 

Stage weekend voor recreanten 2016

Van vrijdag 29 april tot maandag 2 mei 2016 gaat het tiende stage weekend voor recreanten door. Aan de oevers van de Maas, in een 18 ha groot domein, huurde het ZA-Team het groepsverblijf “La Maison Blanche”. Wie mee wil kan inschrijven op stage@zateam.be . Let op: de plaatsen zijn beperkt! Wie tijdig inschrijft, vragen we nadien om een voorschot te betalen van 90 euro (de overige kandidaten plaatsen we op een wachtlijst). De kosten, all-in, worden geraamd op 150 euro per persoon. Meer info over het groepsverblijf vind je hier.

Tien jaar op stage met het ZA-Team. Daar willen we uiteraard iets speciaal van maken, zowel sportief als recreatief. Wie er al eens bij was, weet dat de Stage-Werkgroep steeds op zoek gaat naar verborgen talenten onder de deelnemers. Meer daarover kom je pas te weten na inschrijving! Heb je nog andere vragen, stuur gerust een e-mail naar stage@zateam.be .

 

Kalender

Van vrijdag 18 tot zondag 27 december – Schaatsen op de ijspiste in Hoeilaart
Zondag 27 december – Eindejaarscorrida Leuven

Van vrijdag 29 april tot maandag 2 mei – Stageweekend voor recreanten

Sportieve groeten,
de trainers, het bestuur en het activiteitencomité