Nieuwsbrief 27 oktober 2015

Dag iedereen,

Ons loopseizoen loopt stilaan op zijn laatste benen. De 11-11-11 loop te Vossem is traditioneel de laatste wedstrijd van ons criterium. Er kunnen nog punten verdiend worden op vrije lopen zoals halve- en hele marathons (zie reglement op onze site). Op zaterdag 28 november sluiten we het seizoen feestelijk af met ons jaarlijks clubfeest dat doorgaat in zaal De Fraat te IJzer-Overijse. Noteer die datum alvast in je agenda!!

Trainingen

Marc W. is gestart met de begeleiding van groep 1 en 2. Hij zal samen met Danny de trainingen uitstippelen.

De groepen van Marc G. en Hamid krijgen al enige tijd hun trainingsprogramma via een email doorgestuurd. Het is de bedoeling dat wie dit wil van groep 1 en 2 binnenkort ook een bericht krijgt.

Nu zondag 1 november (1ste zondag v/d maand) afspraak om 10u15 aan de B&B te Groenendaal.

Training Hoeilaart-Meer van Genval-Hoeilaart

Op algemene aanvraag organiseren we op dinsdag 3 november nog eens een trainingsloop naar Genval. We vertrekken (wat vroeger) om 19 uur aan de sporthal van Hoeilaart en maken een lus van ong.14km. Wie meeloopt en wil stoppen in Genval geeft een seintje aan Danny (danny@zateam.be). Hij pikt jullie op in Genval (Chateau). Marc en Danny begeleiden de groep. We maken afspraken bij het vertrek.

Wie niet meeloopt naar Genval komt gewoon op de afspraak van 19u30.

De Ekiden, de aflossingsmarathon op de Heizel was ook dit jaar een succes. Onder het recordaantal ploegen verdedigden ook 3 ploegen de kleuren van het Zateam. Proficiat aan alle deelnemers.

De Ekiden, de aflossingsmarathon op de Heizel was ook dit jaar een succes.
Onder het recordaantal ploegen verdedigden ook 3 ploegen de kleuren van het Zateam.
Proficiat aan alle deelnemers.

 

 

Nordic-Walking

Ook voor onze Walkers nadert het einde van het seizoen. De wandelingen gaan dit najaar gewoon door. Op woensdag om 19u30 aan de Delhaize te Hoeilaart en op zondag afspraak om 9u30 aan de Bosuil te Jezus-Eik. Wandelingen die op andere locaties doorgaan worden per email meegedeeld.

Ski Zateam

Volgend jaar trekken we van 23 tot 30 januari naar Val-Thorens. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De toffe sfeer en de groepsgeest zorgden de voorbije jaren voor onvergetelijk skiplezier. Meer info op www.zateam.be

Kalender

Woensdag 11 november – Solidariteitsjogging in Vossem.

Zondag 15 november – Halve- of hele marathon van Kasterlee.

Zaterdag 28 november – Zateam clubfeest – Zaal de Fraat in Eizer (Overijse).

Zondag 27 december – Eindejaarscorrida Leuven.

 

Sportieve groeten,

de trainers, het bestuur en het activiteitencomité