Nieuwsbrief 9 semptember 2015

Dag iedereen,

 

We maken ons stilaan op voor het najaar. Sommigen onder ons lopen nog een halve- of hele marathon in het najaar. Is het in Bilbao, Valencia of Brussel, we wensen iedereen een blessurevrije voorbereiding en veel succes toe. Door de invallende duisternis gaan we deze en volgende week wat vroeger vertrekken op dinsdag- en donderdagavond. 

 

Trainingen

Donderdag: Opgepast!! We vertrekken op donderdag 10 en 17 september om 19u15 aan den bareel. Het wordt te donker om later nog te vertrekken. Op donderdag 24 september verwachten we jullie op de piste te Overijse om 19u45

Dinsdag: Op dinsdag 15 september vertrekken we voor de laatste keer aan de B&B te Groenendaal. We vertrekken om 19u. Vanaf dinsdag 22 september vertrekken we aan de sporthal te Hoeilaart om 19u30.

Maandag: De training in Huldenberg blijft ongewijzigd. We blijven vertrekken aan de sporthal om 20u.

 

De groep van Hamid en Marc krijgen via mail hun programma en uur van afspraak.

 

Nordic-Walking

Ook onze Walkers vertrekken binnenkort op hun winterstartplaats aan de Delhaize te Hoeilaart. Op dinsdag 15 september wordt er voor de laatste keer verzameld aan het station te Groenendaal om 19u30.

Burkina-Faso

Burkina-Faso

Met 262 waren ze present op het spaghettifestijn ten voordele van Burkina-Faso. MTBikers, N.Walkers, wandelaars, Zateamers en lopers van onze zusterclub BAV. Dikke merci vanwege Anne-Mieke, Marc, Lie, Geert en Danny. Het was hartverwarmend!!

Welkom op onze fuif op zaterdag 26 september in de Fraat te IJzer.

 

Proeftrainingen jeugd

Tijdens de maand september kan de jeugd gratis proeftrainingen bijwonen op de piste. Meer info op www.zateam.be .

 

Bijzondere Algemene Vergadering

Als lid van Zoniën Athletics Team ben je uitgenodigd op de bijzondere algemene vergadering die plaatsvindt op 25 september a.s. Op het agenda staat het ontslag van de huidige voorzitter en de verkiezing van de nieuwe voorzitter. Meer informatie vind je op hier .

 

Regelmatigheidscriterium

Met nog enkele wedstrijden te gaan is de spanning te snijden bij onze dames en heren!!  Bij de mannen is het een nek aan nek race tussen Mathieu en Tom. Bij de dames gaat het tussen Ann, de winnares van vorig jaar en Carine op de voet gevolgd door Jeanine. Het worden spannende weken!!

Indien we een uitslag gemist hebben of je hebt deelgenomen aan een vrije wedstrijd geef het door via het formulier op https://zateam.be/atletiekcriterium/ .

 

Wedstrijd ‘Scott Offroad Run’

De Scott Offroad Run van 20.09.2015 met start in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is een loopevenement over de mooie holle wegen en bospaden van het Pajottenland. Info op www.scottoffroadrun.com , voorinschrijven kan t.e.m. 10/09/2015. Er is keuze tussen 5,9 km, 15,5 km en 26,5 km. Deze wedstrijd maakt deel uit van ons criterium.

 

Kalender

Zondag 20 september – Scott Offroad Run in Roosdaal.

Vrijdag 25 september – Algemene vergadering ZATeam

Zondag 4 oktober – Brussels marathon

Zondag 4 oktober – Spartacus Series Averbode

Zaterdag 17 oktober – Acerta Brussels Ekiden (en NIET op 24 oktober zoals eerst gemeld)

 

Sportieve groeten,

Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité