Nieuwsbrief 2 juli 2015

Dag iedereen,

De vakantie is begonnen en meteen maken we de eerste hittegolf mee. Wie gaat trainen doet dat liefst in de ochtend of ‘s avonds in een bosrijke omgeving. Bij velen staat in de vakantiemaanden het lopen op een laag pitje. In veel zonnige oorden is lopen zelfs af te raden. Je conditie onderhoud je het best met zwemmen, fietsen of wandelen.

Het bestuur, trainers en begeleiders wensen u een prettige vakantie toe!

20150702_Wijnloop

 

De Hagelandse Wijnloop was ook dit jaar weer een succes! De deelnemers genoten van het prachtig parcours maar vooral van de geweldige ambiance en de wijnproeverij achteraf.

Volgend jaar hopen we meer Zateam’ers aan de start te krijgen.
Trainingen tijdens de zomermaanden
Nu zondag 5 juli, de eerste zondag van de maand, vertrekken we aan de B&B te Groenendaal om 10u15. De trainingen blijven in de zomermaanden doorgaan op de huidige locaties. Door de hittegolf worden ze beperkt in tijd en maken we er rustige duurlopen van (ong. 50 tot 60 min.). Breng wat water mee voor onderweg. Wij zorgen voor het water na de training.

Nieuw!! Trainen met Marc

Lopers die wat meer tijd hebben lopen het liefst overdag. Daarom lanceren we het voorstel om wekelijks op donderdag om 16 u onder begeleiding van Marc aan een tempo van 8 à 9 km per uur een bosloop te doen van ongeveer een uur. Interesse? Stuur een mailtje aan marc@zateam.be

Nordic-Walking
Ook bij onze Walkers blijven de ganse zomer de wandelingen op zondag en woensdag doorgaan. Op woensdag is er bijna altijd begeleiding voorzien. Nu woensdag 8 juli begeleidt Danny de wandeling (ong.8 km). Vertrek om 19u30 aan de voet van de Leeuw van Waterloo. Carpoolers afspraak om 19u15 aan het station van Groenendaal.

De Drie Luskes

Op zondag 26 juli nodigen de Boccalino’s ons uit op hun ‘Drie Luskes’. De 1ste lus van 12,8 km vertrekt om 10u00. De 2de over 8,6 km om 11u25. De 3deLees verder

 

Kalender

Zondag 26 juli – De Drie Luskes in Groenendaal.

Vrijdag 31 juli – Excuusjogging in Kortenberg.

Vrijdag 7 augustus – Mutotoloop in Vossem.

Zaterdag 15 augustus – Fakkelloop in Huldenberg.

Maandag 24 augustus – Druivenrace in Overijse.

Vrijdag 28 augustus – Voerhoekjogging in Vossem.

Een prettige en sportieve vakantie!

Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité