ZATATHON – donderdag 14 december

 

De Warmste Week is een initiatief van Studio Brussel waarbij er in Vlaanderen opgeroepen wordt om een actie te organiseren voor een goed doel. Uiteraard kon het ZA-Team niet anders dan haar warm hart te laten tonen door dit jaar voor het eerst ook een goed doel te steunen!

 

Als goed doel werd er gekozen voor De Kerselaar in Overijse, een tehuis voor mensen met een beperking. Om geld in te zamelen voor dit doel organiseren wij daarom op donderdag 14 december de ZATathon. Tussen 18 en 22 uur kunnen zowel warme lopers, wandelaars als familieleden en supporters hun steentje bijdragen op en rond de atletiekpiste Den Heurk in Overijse.

 

 

Dit kan op verschillende manieren, zodat echt iedereen kan deelnemen aan de ZATathon. De warme lopers kunnen rondjes lopen op de atletiekpiste. Maar dit hoeft niet enkel met gewone looprondjes! Er worden ook speciale rondjes georganiseerd zoals “De Fitste Ronde” met kracht- en stabiliteitsoefeningen, “De ZATste Ronde” al dansend op het ritme van de muziek en “De Warmste Ronde” met enkele bewoners van De Kerselaar. Daarnaast zijn ook de warme wandelaars om 18u en 19u30 welkom aan de atletiekpiste, van waaruit een begeleide wandeling vertrekt van 7 kilometer. Bovendien wordt er voor alle sporters, maar ook familieleden en supporters, gedurende het hele evenement drank- en eetgelegenheid voorzien met o.a. glühwein, warme chocomelk, jenever, hotdogs en kaastaarten.

 

 

 

Allen dus naar de atletiekpiste Den Heurk op donderdag 14 december vanaf 18 uur! Laat er je warm hart tonen en loop of wandel mee voor €12 euro (gratis consumptie inbegrepen). Ook het geld dat ingezameld wordt met drank en voeding is ten voordele van De Kerselaar in Overijse!

 

Voor meer informatie surf naar onze facebook-pagina of onze website!