Nieuwsbrief 17 augustus 2015

Dag iedereen,

 

Nu maandag 24 augustus organiseert onze club voor de 2de maal de Druivenrace. Breng de kinderen en kleinkinderen mee om deel te nemen aan de snoepjesrace of de druifjesrace zodat ze al spelend van het lopen kunnen proeven. Neem zelf deel aan de ludieke hogehakkenrace voor vrouwen en mannen of doe met je ploeg mee aan de druivenrace. We hopen op een talrijke opkomst van onze leden en supporters. Het Zateam zorgt ook voor een gezellige bar :-). We hebben nog een paar helpers tekort, wie graag meehelpt kan zich opgeven op via deze link of stuurt een mailtje naar stefaan@zateam.be .

Voor meer informatie over de druivenrace druk op het logoLo_Druivenrace1

 

Onze recreanten presteerden knap op de fakkelloop te Huldenberg.  Marleen, Guido, Luc, Kobe, Alain en Ben eindigden 3de juist achter onze jeugd.  Winnaar werd de Huldenbergse Jeugdkring.

Onze recreanten presteerden knap op de fakkelloop te Huldenberg.
Marleen, Guido, Luc, Kobe, Alain en Ben eindigden 3de juist achter onze jeugd.
Winnaar werd de Huldenbergse Jeugdkring.

 

 

Nordic-Walking

Onze stappers waren talrijk naar Monchau afgezakt waar ze deelnamen aan de 12, 21, de NW marathon en ultraloop. Mia en Annemie stapten onder begeleiding van Hamid de Marathon uit. Voor een schitterende prestatie zorgde Guido. Hij liep de 56 km lang ultraloop uit. Dikke proficiat aan alle deelnemers!!

Eddy doet geen begeleiding woensdag. Hij geniet van een welverdiend verlof. De wandeling gaat gewoon door aan het station te Groenendaal. Vertrek om 19u30. Opgelet!! Er is een omleiding wegens wegenwerken aan de Groenendaalsesteenweg.

 

Onze Nordic-Walking afdeling leeft!! Ze waren met velen tijdens het weekend te Monchau.

Onze Nordic-Walking afdeling leeft!! Ze waren met velen tijdens het weekend te Monchau.

 

 

 

Sporten voor Burkina-Faso

Op zondag 6 september nodigen Lie, Geert, Annieke, Marc en Danny jullie uit voor een sportieve voormiddag met als toetje een heerlijke spaghetti. Dit alles gaat door in de boshut aan de kapel te Welriekende.

Om 9u30 vertrekken onze stappers voor een wandeltocht van ong.11km. Onze Mtbikers worden dan ook verwacht voor een tocht van ong. 40 km.  We hebben nog geen begeleider. Graag een seintje wie graag meefietst.

Om 10u15 vertrekken onze lopers met dank aan onze begeleiders die de groepen op sleeptouw zullen nemen.

Wie graag van een rustige wandeling van ong. 7 km houdt wordt vanaf 10u15 verwacht.

Er is douchemogelijkheid in de sporthal van Hoeilaart tot 12u30.

Vanaf 12 uur bieden we jullie een lekkere spaghetti aan (geheel vrijblijvend) met de gepaste dranken en dessert. Info en inschrijvingen (wenselijk)  op sponsor.burkina@gmail.com of op onze FB pagina Burkina Faso anders bekeken.

 

Proefpersoon voor masterproef

Aan de KULeuven loopt momenteel een onderzoek naar looppatronen. Men is vooral op zoek naar lopers die een schoencorrectie hebben of specifieke zolen in hun loopschoenen hebben. Geïnteresseerd? Alle info in dit document. Reageer snel want de test zou deze maand nog uitgevoerd worden.

 

Kalender

Maandag 24 augustus – Druivenrace in Overijse.

Vrijdag 28 augustus – Voerhoekjogging in Vossem.

Zondag 6 september – Trainen voor Burkina Faso.

Zondag 20 september – Scott Offroad Run in Roosdaal.

Sportieve groeten,

Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité