Nieuwsbrief 2 september 2015

Dag iedereen,

De zomer loopt ten einde en we moeten ons terug voorbereiden op het komende najaar. Lees de komende weken aandachtig onze nieuwsbrief want binnenkort verplaatsen we onze trainingen naar onze winterlocaties.

Trainingen deze week
Voor wie op donderdag 3 september wat vroeger wil lopen wordt er om 19u15 afgesproken. De anderen starten zoals voorheen om 19u45.
Nu zondag 6 september vertrekken we NIET zoals elke eerste zondag van de maand aan de B&B maar WEL aan de boshut, gelegen rechtover de Welriekende dreef, achter de woning voor blindgeleide honden en nabij de kapel van Welriekende. Er is een afrit voor wie uit de richting Tervuren komt en een voetgangerstunnel voor wie van Hoeilaart of Jezus-Eik komt. Wie wil kan er vanaf 12 uur een spaghetti krijgen ten voordele van Burkina-Faso (geheel vrijblijvend). Er is na de training tot 12u30 douchemogelijkheid in de sporthal van Hoeilaart.

Nordic-Walking
Nu woensdag maken we een kleine verplaatsing en vertrekken we op het Begijnhofplein (zwembad) om 19u30. Best fluovestje en/of verlichting meebrengen.

Druivenrace

Druivenrace
De weergoden waren ons afgelopen maandag tijdens de druivenrace (weer) niet goed gezind.
Door een hevige rukwind kozen onze tenten andere oorden op:-( en werden tot schroot herleid, gelukkig geraakte niemand gewond. Maar de sfeer maakte veel goed. Het werd weer een echt volksfeest en er werd nog lang nagepraat en gedanst. Sfeerbeelden vind je op onze FB pagina. Het bekijken waard! Een bijzonder dankwoord aan de organisatoren die flink wat helpers zowel bij de jeugd als recreanten op de been konden brengen. Hoed af!!

Spaghettifestijn te voordele van Broederlijk Delen op zondag 6 september
Lie, Geert, Anne-Mieke, Marc en Danny, 5 streekgenoten en lid van het Zateam of onze zusterclub Brusselse Atletiek Vereniging hebben de uitdaging aangenomen om deel te nemen aan Dwars door Burkina-Faso én geld in te zamelen voor de strijd tegen armoede en onrecht! Broederlijk delen start zelf geen projecten op maar ondersteunt initiatieven van lokale organisaties. Mensen moet je de kans geven zich in hun eigen land te kunnen ontwikkelen. Meer info vind u op de webpagina van www.dwarsdoorburkina.be of op onze FB pagina Burkina Faso Anders bekeken.

Op zondag 6 september nodigen we jullie uit op ons spaghettifestijn dat doorgaat in het in de boshut (aan de kapel van Welriekende) rechtover de Welriekende Dreef.

Programma
9u30 : Start Nordic-Walking en Mtb tocht onder begeleiding.
10u15 : Vertrek van de lopers in 3 groepen volgens tempo en onder begeleiding.
Vanaf 10u15 vertrek van de recreatieve wandeling op eigen tempo van 7 km. De omloop is bewegwijzerd.
Vanaf 12 u tot… heerlijke spaghetti.

Info en inschrijvingen op sponsor.burkina@gmail.com
Inschrijven niet verplicht maar wenselijk.

Op zaterdag 26 september nodigen we jullie ook uit op een toffe dansavond met DJ Marc die weer zijn beste beentje zal voorzetten!! Afspraak vanaf 20u30 in zaal De Fraat te IJzer.

We hopen u met velen te verwelkomen!!

Wedstrijd ‘Scott Offroad Run’
De Scott Offroad Run van 20.09.2015 met start in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is een loopevenement over de mooie holle wegen en bospaden van het Pajottenland. Info op www.scottoffroadrun.com , voorinschrijven kan t.e.m. 10/09/2015. Er is keuze tussen 5,9 km, 15,5 km en 26,5 km. Deze wedstrijd maakt deel uit van ons criterium.

Kalender
Zondag 6 september – Trainen voor Burkina Faso.
Zondag 20 september – Scott Offroad Run in Roosdaal.

Sportieve groeten,
Danny, Joëlle, Hamid, Guido
en het activiteitencomité